تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وجود پارک‌های فناوری به دانشجویان امید و انگیزه می‌دهد

وزیر علوم: سهم ما در تولید علم ۲ درصد است

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم گفت: سهم ما در تولید علم ۴ دهم درصد بود و امروز سهم ما به ۲ درصد رسیده است.

کد خبر: ۱۷۹۸۶۷
۱۱:۰۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

وزیر علوم: سهم ما در تولید علم ۲ درصد است

دیدارنیوز: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با مقایسه کوتاهی بین دستاورد‌های علمی، آموزشی و فناوری و تامین عدالت ایران کنونی با ایران سال ۵۷ مشخص می‌شود که ایران در عدالت آموزشی و آموزش عالی و تامین عدالت موفق بوده است. این دستاورد بزرگی است که از آن یاد می‌کنیم.

حسین سیمایی صراف در مراسم افتتاح مرکز تحول دیجیتال صنعت در دانشگاه تهران گفت: یکی از خوشی‌های دهه فجر رفتن به محیط‌های علمی و برگزاری این افتتاح‌ها است که موجب تقویت روحیه و نشاط می‌شود.

وی خطاب به حاضران گفت: با مقایسه کوتاهی بین دستاورد‌های علمی، آموزشی و فناوری و تامین عدالت ایران کنونی با ایران سال ۵۷ حتما تصدیق می‌کنید که ایران در عدالت آموزشی و آموزش عالی و تامین عدالت موفق بوده است. این دستاورد بزرگی است که از آن یاد می‌کنیم.

سیمایی صراف اظهار کرد: در سال ۵۷ ایران ۷۵ هزار دانشجو داشت و امروز این تعداد به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسیده است و اگر در آن سال ۷۵۰۰ عضو هیات علمی داشتیم امروز این عدد به ۸۵ هزار نفر رسیده است.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: سهم ما در تولید علم ۴ دهم درصد بود و امروز سهم ما به ۲ درصد رسیده است.

وی نسبت اعضای هیات علمی زن دانشگاه‌های کشور تا سال ۵۷ را ۱۵ درصد و امروز ۳۴ درصد عنوان کرد و یادآور شد: همین توفیق و دستاورد در حوزه‌های فناور محقق شده است، ولی این‌ها کافی نیست، چون در مقایسه با کشور‌های منطقه، ما در یک موقعیت مناسبی به سر می‌بریم.

وزیر علوم با اشاره به جایگاه علمی ایران در سال ۵۷ گفت: جایگاه علمی ایران در سال ۵۷ حدود ۵۳ بوده و اکنون این جایگاه به عدد ۱۷ ارتقا یافته، ولی انتظار و آرزو‌های ما بیش از این است و امیدواریم با رفع موانع، ایران به جایگاه واقعی خود برسد و رشد و توسعه ایران روز افزون باشد.

وی پارک‌ها را نهاد‌های واسط توصیف کرد و یادآور شد: این بسیار دلپذیر است که دانشجویی که در محیط دانشگاه گام برمی دارد، در کنار خودش ثمره علم و دانش خود را ببیند و بسیار خوب است که عاقبت دانشجو بودن، حضور در صنعت و رشد و شکوفایی صنعت است و دانشجو علم خود را علم موثری بداند.

سیمایی صراف با بیان اینکه دانشجویان وقتی در محیط کلاس دانشگاهی قرار می‌گیرد در ابتدا از خود سؤال می‌کنند که تحصیل من چه اثری دارد، ادامه داد: وجود پارک‌های فناوری به دانشجویان امید و انگیزه می‌دهد که تحصیل‌شان را با روحیه بهتری ادامه دهند؛ از این رو اینکه پارک‌ها در دانشگاه‌ها ایجاد می‌شود بسیار ایده جذاب و ثمر بخشی است.

وزیر علوم ایجاد پارک‌های فناوری در دانشگاه‌ها را موجب رشد علم دانست و اظهار کرد: این اقدام موجب می‌شود که رشد صنعت از طریق دانشگاه‌ها محقق شود.

سیمایی صراف خاطر نشان کرد: خوشبختانه قانون جهش تولید دانش بنیان بستر حقوقی و قانونی خوبی برای صنعت ایجاد کرده چرا که موجب شده تا صنعت با کمترین هزینه تحقیق و توسعه به دانشگاه بسپارد و امیدوارم که صنایع از مواد قانونی ۱۱ و ۱۳ آشنا شوند و از مزایای آن بهره ببرند.

وزیر علوم افزود: در این زمینه خیلی نیاز نیست تا مدیران کار خاصی انجام دهند و همین که رفع موانع صورت دهند، کار‌ها می‌گیرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر این ظرفیت بزرگ در اختیار قراردارد، ولی در جا‌هایی شنیده ام که شاید بخش‌های دیگر به اندازه کافی با این ظرفیت آشنا نیستند و نیاز است در این زمینه روشنگری صورت گیرد تا تبدیل به فرهنگ شود.

سیمایی صراف در پایان با بیان اینکه توسعه ایران نیازمند توسعه علمی است و فناوری نتیجه علم است و دانشگاه متولی توسعه علمی به شمار می‌آید و توسعه علمی منجر به توسعه فناوری خواهد شد، خاطرنشان کرد: تاسیس پارک‌ها در کنار دانشگاه‌ها یعنی علم و فناوری و فناوری نتیجه علم است و امیدواریم روز به روز شاهد رونق هر جهت بیشتر پیوند علم و فناوری و دانشگاه و صنعت و جامعه باشیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی