تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با هیات رئیسه انجمن صنایع نساجی ایران اعلام کرد

صنعت نساجی باید بار دیگر احیا شود/ طرح نوسازی را پیگیری می‌کنیم

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با هیات رئیسه انجمن صنایع نساجی ایران گفت: صنعت نساجی باید بار دیگر احیا شود، طرح نوسازی و بازسازی نساجی را با کمک فعالان این حوزه پیگیری می‌کنیم.

کد خبر: ۱۷۹۸۰۷
۱۰:۳۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

صنعت نساجی باید بار دیگر احیا شود/ طرح نوسازی را پیگیری می‌کنیم

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با هیات رئیسه انجمن صنایع نساجی ایران به عنوان اولین نشست از سلسله نشست‌ها با فعالان صنعت و بخش خصوصی در راستای حمایت و تقویت این بخش از کشور، صنعت نساجی را از صنایع سنتی، قدیمی، به نام و با سابقه طولانی برشمرد و تاکید کرد: نساجی قدیمی‌ترین صنعت در ایران است که به دلایلی در گذشته از رشد و پیشرفت این صنعت با وجود مزیت اشتغالزایی و سهم بالا در تولید ناخالص داخلی غفلت شده است که طرح نوسازی و بازسازی نساجی را با کمک فعالان این حوزه پیگیری می‌کنیم.

محمدرضا عارف با اشاره به برخی تجارب خصوصی‌سازی در اوایل دهه ۸۰ و برنامه‌ریزی گسترده برای احیای این صنعت تصریح کرد: تعهدات متقابل دولت و صنعت نساجی در گذشته پیگیری و انجام نشد که به عقب‌ماندگی در این بخش نسبت به رقیبان جهانی و منطقه‌ای منجر شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه صنعت نساجی باید بار دیگر احیا شود و دولت به طور جدی از این بخش حمایت می‌کند، افزود: کشور‌هایی که پس از ایران به این صنعت ورود کردند، توانستند از صنعت نساجی ایران عبور کنند و باید با جبران تعهدات گذشته بار دیگر نساجی ایران را همانند گذشته درصدر کالا‌های صادراتی و مرغوب برای عرضه بین‌المللی قرار دهیم.

وی ادامه داد: صنعت نساجی جزو اولویت‌های کشور است و به دلیل جنبه فرهنگی این صنعت نباید دنبال جایگزینی برای آن باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به بازار بسیار خوب منطقه اوراسیا برای صادرات کالا‌های ایرانی تأکید کرد: باید قبول کنیم کشور‌های همسایه در یک فضای رقابتی مبادله کالا می‌کنند و اگر در یک مقطعی در واردات محدودیت ایجاد کنیم، قابل دوام نیست چرا که دنیای امروز رقابتی است و باید خود را برای تأمین نیاز‌های داخلی و منطقه آماده کنیم.

وی تأکید کرد: واردات پارچه به ویژه در مناطق آزاد، باید ضابطه‌مند و در چارچوب سیاست‌ها باشد و همچنین با تأمین ارز مورد نیاز واردات ماشین‌آلات جدید به احیاء و نوسازی صنعت نساجی کمک می‌کنیم و در کنار این اقدامات اصلاح تعرفه‌ها و حقوق ورودی نیز دیده شود.

عارف با تأکید بر ارتقاء کیفیت، بازاریابی و خوداتکایی در صنعت نساجی تصریح کرد: دولت برای تسهیل‌گری روند تولیدی پارچه‌های ایرانی، آمادگی کامل دارد و انجمن صنایع نساجی به صورت جدی و با رویکرد درازمدت فعالیت‌های خود را تداوم ببخشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز بازگشت به روز‌های پررونق در صنعت نساجی کاملا احساس می‌شود، گفت: لباس ایرانی در بازار‌های داخلی و منطقه‌ای وضع مناسبی پیدا کرده است و با تلاش‌های شرکت‌های فعال ایرانی در حوزه پوشاک، نام و نشان لباس ایرانی با ارزش محسوب می‌شود که باید در صنعت نساجی نیز به این مرحله برسیم.

عارف تصریح کرد: اگر دولت احساس کند که به محدودیت واردات نیازی وجود دارد، برای کمک به این بخش اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

همچنین در این جلسه اعضای هیئت رئیسه انجمن صنایع نساجی ایران به تشریح مشکلات، مسائل، دغدغه‌ها و پیشنهاد‌ها در زمینه‌های تغییر سیاست‌های ارزی، محدودیت واردات، تقویت زنجیره و مواد اولیه، جلوگیری از قاچاق پارچه و منسوجات و حل مشکلات گمرکی و تعرفه‌ای پرداختند.

گفتنی است جلسه با هیئت رئیسه انجمن صنایع نساجی ایران اولین نشست با صنایع و بخش خصوصی در راستای منویات و تأکیدات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از بخش خصوصی و بازدید ایشان از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت ترتیب داده شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی