تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

عضومجلس خبرگان: خودمان را با برداشتن نرده های نمازجمعه سرگرم نکنیم

با وجود آنکه حذف نرده‌ها در نماز جمعه‌ها را می‌توان یک قدم مثبت و رو به جلو تلقی کرد اما سوال اینجاست اگر گفته‌ می‌شود جمعیت امروز نماز جمعه نسبت به اول انقلاب کاهش داشته است آیا این کاهش جمعیت صرفا ناشی از نصب نرده‌ها بوده یا انتقادات دیگری هم مطرح است؟

کد خبر: ۱۷۹۱۹
۰۹:۱۲ - ۱۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سوالی که وقتی آن را با حجت‌الاسلام هاشم‌زاده‌هریسی نماینده مردم تبریز در مجلس خبرگان در میان گذاشتیم گفت: گذاشتن این نرده‌ها از ابتدا هم اشتباه بود و از این کارهای اشتباه زیاد داریم؛ این نرده‌ها تنها فاصله میان مردم و مسوولان را بیشتر کرد.

هریسی گفت: نباید فراموش کنیم، اقداماتی مانند برداشتن نردها هر قدر هم اقدام مثبتی باشد اما موضوع کوچکی است؛ مشکلات مردم خیلی فراتر از این حرف‌هاست که مسوولان باید به دنبال رفع آنها بروند. مردم این‌روزها درد دارند و انتقادشان تنها به بود و نبود چند تا نرده ختم نمی‌شود.

این عضو خبرگان گفت:مسوولان خود را با این مسائل مشغول نکنند و مردم را هم به آن سرگرم نکنند. ما نباید فراموش کنیم کشور با مشکلات بسیاری دست به گریبان است و مردم واقعا گرفتار هستند. گرفتاری آنها آن قدر زیاد است که واقعا از روبه‌رو شدن با آنها خجالت می‌کشم.امروز اگر موضوع نرده‌ها برای‌مان پررنگ می‌شود و به برداشتن آن افتخار می‌کنیم به این جهت است که نمی‌توانیم مشکلات بزرگ‌تر را حل کنیم برای همین به این موضوعات کوچک افتخار می‌کنیم.

او ادامه می‌دهد: من نمی‌گوییم اینها کاملا بی‌سود و فایده است بلکه معتقدم باید این کارها هرچند هم کوچک انجام شود و هرکسی هم که دست به چنین اقداماتی بزند بنده از او تشکر می‌کنم اما این اقدامات افتخار نیست. اتفاقا اگر ما به چنین اقداماتی افتخار کنیم، خودش ضد افتخار و وهن‌آور است، چراکه بلافاصله با این سوال روبه‌رو می‌شویم که چرا اصلا آنها را گذاشتیم که امروز بخواهیم ‌برداریم و به آن مفتخر شویم؟

هاشم‌زاده‌هریسی می‌گوید: اگر مردم انتقاداتی دارند و اگر میزان حضور آنها در نماز جمعه‌ها با اوایل انقلاب متفاوت است، این انتقادات و این حضور ربطی به نرده‌ها ندارد بلکه نقد مردم خیلی فراتر از اینهاست. به‌طوری که این نظام زیبا با محوریت عدالت و از بهترین نظام‌های سیاسی دنیاست را مخدوش کرده و لازم است به این موارد پرداخته شود.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر