تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
همایش هادیان سیاسی نیرو‌های مسلح

عراقچی: دیپلماسی و میدان نقشی مکمل برای یکدیگر دارند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

کد خبر: ۱۷۷۵۹۳
۱۷:۰۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

عراقچی: دیپلماسی و میدان نقشی مکمل برای یکدیگر دارند

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در چهاردهمین همایش سراسری مسئولان و هادیان سیاسی نیرو‌های مسلح که به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با اشاره به اینکه توانایی «نه» گفتن و ایستادگی در برابر ظلم و سیطره‌طلبی، گفتمانی است که با پیروزی انقلاب اسلامی تجلی دوباره‌ای پیدا کرد، گفت: اصل مقاومت در برابر بی‌عدالتی و اشغالگری و مداخله‌جویی به‌عنوان یک مکتب، خود یکی از مظاهر قدرت است که هم مبتنی بر حقوق بین‌الملل است و هم یک امر طبیعی انسانی و اخلاقی است.

وی ادامه داد: بدون وجود قدرت سخت‌افزاری، دیپلماسی از توان اثرگذاری لازم برای دستیابی به اهداف خود محروم می‌شود. انواع مختلف قدرت از جمله قدرت اقتصادی، قدرت فرهنگی، قدرت روانی، قدرت نرم و ... همیشه برای اجرای سیاست‌های خارجی نقش موثر و تعیین‌کننده داشته‌اند و سرآمد این وجوه، قدرت سخت است.

ایران در هر شرایطی می‌تواند تولید گفتمان کرده و بر اساس آن حرکت کند

عراقچی افزود: قدرت گفتمانی جمهوری اسلامی ایران، برخواسته از مکتب انقلاب اسلامی است و البته کشور ما می‌تواند در هر شرایطی تولید گفتمان کرده و بر اساس آن حرکت کند.

لازم است از هیچ کوششی برای حفظ و تقویت وفاق و همبستگی ملی دریغ نکنیم

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه «دیپلماسی بر پایه و با تکیه بر این قدرت‌ها نقش‌آفرینی می‌کند»، تصریح کرد: نقش یک دیپلمات، شناخت کامل و استفاده بهتر از مولفه‌ها و عناصر قدرت کشور برای تامین منافع ملی و حراست از امنیت ملی کشور است. آنچه که همواره باید در نظر داشته باشیم که سرچشمه و منبع اصلی همه مولفه‌های اقتدارساز کشور، مردم هستند و به همین دلیل لازم است از هیچ کوششی برای حفظ و تقویت وفاق و همبستگی ملی دریغ نکنیم.

عراقچی همچنین با مرور تحولات سیاسی و امنیتی در منطقه، بر ضرورت عبرت‌آموزی از این تحولات و همزمان کوشش برای شناسایی فرصت‌های مهم و قابل بهره‌برداری از دل چالش‌ها و بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی