تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

عوامل موثر بر احتمال افزایش مصرف مواد مخدر بین دانشجویان و جوانان

استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: معضل مواد مخدر صنعتی و شیمیایی به‌طور کامل ریشه‏‌کن نمی‌شود اما با تدبیر، اندیشه و تلاشی مخلصانه حداقل می‏‌توان آن را به کنترل درآورد.

کد خبر: ۱۷۶۱۸
۱۵:۳۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سید قاسم صبایی افزود: مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در هزاره سوم از عوامل مهم تخریب جامعه است و به‌منظور گسترش فرهنگ پیشگیری و تقویت دانش در برنامه‌های پیشگیری از مصرف این مواد، باید بسترهای مناسبی برای مشارکت مردم در جامعه ایجاد شود.

وی تصریح کرد: اعتیاد به موادمخدر یکی از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکود اجتماعی در زمینه‌‏های مختلف می‌شود. همچنین ویـرانگری‏‌های حاصل از آن زمینه‌ساز سقوط بسیاری از ارزش‌ها و هنجارهای فرهنگی و اخلاقی شده و بدین ترتیب سلامت جامعه را به‌طور جدی به مخاطره می‌اندازد.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: یکی از قابلیت‌های اساسی شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی دسترسی به مخاطب است و می‌توان از این ظرفیت‌ها در امر پیشگیری از ابتلا به مصرف مواد مخدر مخدر صنعتی و شیمیایی استفاده کرد.

صبایی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های عصر حاضر در مباحث آسیب‌های اجتماعی، توسعه مصرف مواد مخدر و روانگردان‌ها است که جوانان را مورد تهدید جدی قرار داده و به یکی از چالش‌های متولیان و دست‌اندرکاران امر بدل شده است. بر این اساس بهتر است با شناخت صحیح چنین پدیده‌هایی و ارائه نسخه‌های کاربردی و عملیاتی، تلاشی برای مهار و کنترل آن آغاز شود.

وی اضافه کرد: تحقیقات مختلف نشان داده است عوامل تاثیرگذار بر توسعه خطر مصرف مواد مخدر و روانگردان‌ها در میان دانشجویان و جوانان می‌تواند ارتباط با دوستان ناباب، کاهش کنترل خانگی، آلوده بودن فضای محل زندگی و تحصیل، کاهش عزت نفس و پایین بودن خودباوری باشد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: مسوولان باید فضایی مملو از تعامل و اعتماد میان مردم ایجاد کنند تا افراد به‌صورت داوطلبانه در برنامه‌های مختلف مبارزه اجتماعی با اعتیاد، مشارکت کنند و آموزش مهارت‌های زندگی را فرابگیرند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، به گفته وی، به این صورت جوانان از خطرات مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی آگاه می‌شوند و خود این افراد به عنوان مربی به سایر افراد آموزش می‌دهند.

صبایی بیان کرد: در کنار برنامه‌های پیشگیرانه در راستای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی باید به طرح‌های شادی و نشاط مردم نیز توجه شود، خوش‌بین بودن به زندگی و آینده باعث می‌شود تصویر مصرف مواد مخدر صنعتی و شمیایی از اذهان عمومی پاک شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی