تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
ابتکار:

اگر ۱۳ سال برای «ازدواج» خوب است، پس برای رأی دادن هم خوب است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص رد لایحه مربوط به کودک همسری در کمیسیون قضایی مجلس گفت: اگر سن ۱۳ سال برای ازدواج خوب است پس همه قوانین دیگر هم بر روی همین سن آورده شود تا کودکان ۱۳ ساله بتوانند رای دهند، گواهینامه بگیرند و درخواست طلاق دهند.

کد خبر: ۱۷۵۸۷
۱۳:۰۶ - ۱۰ دی ۱۳۹۷
 

دیدارنیوز- معصومه ابتکار در حاشیه سفر یکروزه به استان البرز که امروز ۱۰ دی ماه انجام شد، با اشاره به بازدید از شیرخوارگاه امام علی(ع) کرج در جمع خبرنگاران گفت: نگهداری از کودکان یکی از فعالیت‌های مهم بهزیستی است و امیدواریم نقش سمن‌ها و خیریه‌ها در این موضوع بیشتر شود. ابتکار افزود: برون سپاری این فعالیت‌ها تا جایی که قانون اجازه دهد ضروری است و امیدواریم در البرز با سرمایه اجتماعی خوبی که داریم این کار انجام شود. معاون رئیس جمهور با بازدید از اورژانس اجتماعی البرز  اعلام کرد: اورژانس اجتماعی مهمترین مرحله مداخله اجتماعی است و این امکان را  می‌دهد که هر فردی که در معرض خطر است یا از یک خطر اطلاع دارد بتواند با شماره ۱۲۳ تماس بگیرد و وضعیت خود را گزارش و کمک درخواست کند.

او ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در این موضوع اهمیت دارد، بحث کودک آزاری است. در فرهنگ و دین ما رعایت حقوق کودکان اهمیت زیادی دارد، ما در این مورد قانونی را تحت عنوان قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان داریم که در مرحله نهایی است. ابتکار افزود: در هر حال اورژانس اجتماعی این فرصت را به کودکان هم می‌دهد که با یک تماس آسیب احتمالی را اطلاع دهند و بتوانند از خود محافظت کنند.

او تصریح کرد: آگاهی از اورژانس اجتماعی باعث می‌شود افرادی که مجرم هستند و نیت مجرمانه دارند بدانند که چنین امکان و مداخله‌ای وجود دارد که این برای مردم امنیت و برای مجرم ناامنی می‌آورد. ابتکار در ادامه به تدوین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده هم اشاره و خاطرنشان کرد: این سند از سال گذشته تدوین شده و در ۳۱ استان امضا و چارچوب آن هم تعریف شده است، خوشبختانه اکثر استان‌ها از جمله البرز این سند را تدوین کرده‌اند تا براساس آن آسیب‌ها و شکاف‌هایی که در ارائه خدمات به زنان و خانواده وجود دارد کاهش پیدا کند، از سال ۹۸ این سند اجرا می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خصوص لایحه مربوط به کودک همسری و رد این لایحه در کمیسیون قضایی هم اعلام کرد: امیدوارم مجلس بازنگری کند، این یک موضوع بسیار مهم و مطالبه عمومی است، در آماری که امروز براساس مطالعات مراکز مختلف داریم میزان طلاق و دیگر آسیب‌ها در کودک همسری می‌تواند افزایش پیدا کند، بنابراین باید با دقت بیشتر از طرف مجلس مورد بازنگری قرار گیرد. امیدوارم با توجه به واقعیت‌های جامعه در مورد آن تصمیم بگیریم، ما در معاونت امور زنان و خانواده پیگیر هستیم.

او ادامه داد: در نقاط حاشیه‌ای ممکن است درصد آن بیشتر شود و به همین دلیل نگرانی زیادی می‌تواند وجود داشته باشد. ازدواج یک مرحله مهم و لازم است فردی که وارد آن می‌شود هم آمادگی و هم بلوغ لازم را داشته باشد، وقتی فردی در سنین پایین حق بهره‌مندی از بسیاری حقوق را ندارد سخت است که اجازه دهیم وارد ازدواجی شود که می‌تواند تبعات زیادی داشته باشد.

او با انتقاد از عدم سنخیت قوانین با هم خاطرنشان کرد: اگر سن ۱۳ سال برای ازدواج خوب است پس همه قوانین دیگر هم به روی همین سن آورده شود تا بچه‌های ۱۳ ساله بتوانند رای دهند، گواهینامه بگیرند و درخواست طلاق دهند؛ اگر ۱۳ سال را سن بلوغ و تشخیص می‌دانیم پس همه قوانین را بر روی این سن بیاوریم. واقعیت این است که قوانین با هم سنخیت ندارد و بعد برای مردم مشکلات زیادی به وجود می‌آورد.

ابتکار در خصوص مصوبه دولت برای اعطای شناسنامه به کودکان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی هم گفت: دولت مصوبه خوبی را گذراند تا زنانی که همسران خارجی دارند بتوانند قبل از ۱۸ سال برای فرزندان خود تقاضای تابعیت کنند، این مصوبه دولت است و  نیاز دارد که در مجلس هم تصویب شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی