تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
علی شیرین‌زاد می‌گوید دشمنان سعی می‌کنند در مسیر تضعیف روحیه جبهه مقاومت حرکت کنند

نماینده مجلس: وضعیت روحی مردم اسرائیل خوب نیست

علی شیرین‌زاد، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با یان اینکه جبهه استکبار فضای مجازی را به نفع خود مدیریت می‌کند، گفت: اینکه عبارت‌هایی با مضمون انتقام از اسرائیل از شبکه مجازی ایکس و دیگر شبکه‌ها حذف می‌شود، بخشی از آن برای عدم نشر موفقیت‌های جبهه مقاومت است و بخشی دیگر به این خاطر است که وضعیت روحی مردم اسرائیل شرایط خوبی ندارد و این مردمان به شدت تحت فشار هستند.

کد خبر: ۱۷۴۰۹۵
۰۸:۴۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳

نماینده مجلس: وضعیت روحی مردم اسرائیل خوب نیست

دیدارنیوز: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه عبارت‌هایی با مضمون انتقام از اسرائیل از شبکه مجازی ایکس و دیگر شبکه‌ها حذف می‌شود، بخشی از آن برای عدم نشر موفقیت‌های جبهه مقاومت است و بخشی دیگر به این خاطر است که وضعیت روحی مردم اسرائیل شرایط خوبی ندارد.

علی شیرین‌زاد، در گفتگو با ایسنا درباره اقدام شبکه مجازی ایکس در بستن حساب‌هایی که هشتگ انتقام از اسرائیل را نشر دادند، گفت: شاهد شکل گیری یک جنگ ترکیبی میان جبهه مقاومت و استکبار هستیم و در این راه دشمنان سعی می‌کنند در مسیر تضعیف روحیه جبهه مقاومت حرکت کنند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با وجود اینکه این همه حملات مختلف توسط فلسطینی‌ها و حزب الله لبنان انجام می‌شود و یا حتی با وجود این همه موشک‌هایی که ایران به خاک رژیم صهیونسیتی ارسال کرد متاسفانه به دلیل اینکه حکمرانی فضای مجازی به دست جبهه غرب انجام می‌شود، اما کمتر آماری از تلفات و خسارات رژیم اسرائیل منتشر شد.

شیرین زاد تاکید کرد: در واقع اینکه عبارت‌هایی با مضمون انتقام از اسرائیل از شبکه مجازی ایکس و دیگر شبکه‌ها حذف می‌شود، بخشی از آن برای عدم نشر موفقیت‌های جبهه مقاومت است و بخشی دیگر به این خاطر است که وضعیت روحی مردم اسرائیل شرایط خوبی ندارد و این مردمان به شدت تحت فشار هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: اخیرا نیز خبری پخش شد که در یکی از جنگ‌های اخیر رژیم صهیونیستی و جبهه مقاومت یکی از سرکرده‌های اصلی رژیم صهیونیستی کشته می‌شود. یعنی جبهه استکبار یک سال سعی کردند تا اخبار این چنینی را پنهان کنند و در فضای مجازی نیز هرچه که به ضعف صهیونیست‌ها و به قدرت جبهه مقاومت ختم شود را مدیریت و حذف کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی