تیتر امروز

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...

کتاب «کتیبه‌های هخامنشی» به چاپ ششم رسید

کتاب کتیبه‌های هخامنشی نوشته «پییر لوکوک» به چاپ ششم رسید. این کتاب زیر نظر ژاله آموزگار در سال ۱۴۰۳ توسط نشر فرزان روز با تیراژ ۷۰۰ نسخه به چاپ رسیده است.

کد خبر: ۱۷۴۰۳۵
۰۹:۴۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۳

کتاب «کتیبه‌های هخامنشی» به چاپ ششم رسید

دیدارنیوز: کتاب کتیبه‌های هخامنشی نوشته «پییر لوکوک» توسط نشر فرزان روز به چاپ ششم رسید.

به نقل از ایلنا، پیر لکوک فیلولوژیست، مورخ و ایران‌شناس بلژیکی است. پیر لکوک، متولد ۱۹۳۹، زبان‌شناس و فیلولوژیست است که توسط ژاک دوشن-گیلمین در دانشگاه لیژ آموزش دیده است. لکوک ابتدا کار خود را به زبان‌های ایرانی باستان، عمدتا به زبان‌شناسی اوستایی و کتیبه‌نویسی فارسی باستان اختصاص داد.

این کتاب ترجمه‌ای است از تمام کتیبه‌های پارسی هخامنشیان که تا امروز شناخته شده‌اند، در واقع ترازنامه شناخت ما از فرهنگ و تمدن ایران باستان است.

در زمینه گویش‌شناسی ایرانی، لکوک تالیفات زیادی در مورد زبان‌های زنده ایرانی منتشر کرده است. این مجموعه شامل توصیفی از زبان سیوندی رایج در فارس (۱۹۷۹) و مطالعه‌ای گسترده در مورد لهجه‌های رایج در کارمانیا باستان است که او آن را لهجه‌های کرمانی نامیده است. لکوک در مورد زیستگاه اولیه زبان کردی نیز فرضیه‌ای مطرح کرده است.

کتاب کتیبه‌های هخامنشی نوشته پی یر لوکوک و ترجمه نازیلا خلخالی است. این کتاب زیر نظر ژاله آموزگار در سال ۱۴۰۳ توسط نشر فرزان روز با تیراژ ۷۰۰ نسخه به چاپ ششم رسیده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی