تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
با حکم مسعود پزشکیان

«محمد نوری» دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری طرح‌های خاص شد

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در حکمی، محمد نوری را به عنوان «دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص» منصوب کرد.

کد خبر: ۱۷۳۵۲۵
۱۱:۴۵ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

«محمد نوری» دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری طرح‌های خاص شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در حکمی، ضمن انتصاب محمد نوری به عنوان «دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص»، از وی خواسته است با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی متناسب و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود نسبت به پیگیری به‌هنگام، با هدف تحقق اجرای طرح‌های اولویت‌دار کشور اقدام کند.

مسعود پزشکیان در حکم انتصاب محمد نوری به عنوان «دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص» تصریح کرده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی متناسب و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود نسبت به پیگیری به‌هنگام، با هدف تحقق اجرای طرح‌های اولویت‌دار کشور اقدام کنید.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای محمد نوری

نظر به مراتب شایستگی، تجارب ارزشمند و سوابق اجرایی جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت «دستیار رئیس جمهور در پیگیری طرح‌های خاص» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم؛ با اتخاذ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی متناسب و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود نسبت به پیگیری به‌هنگام، با هدف تحقق اجرای طرح‌های اولویت‌دار کشور اقدام کنید.

کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلف به همکاری و تعامل سازنده با جناب‌عالی می‌باشند.

توفیقات روزافزون آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی