تیتر امروز

آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا ترامپ دوباره شورش می‌کند؟/ حمله قوی و پیچیده با کلاهک‌های قدرتمندتر/ خطر مکانیسم ماشه بیخ‌گوش تهران

این چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ مراکز نظرسنجی اشتباه محاسباتی دارند/ موج ملایم به نفع جمهوری‌خواهان!
فردا ۱۵ آبان روز تعیین‌کننده در ایالات متحده (این گزارش بروزرسانی می‌شود)

انتخابات آمریکا؛ هریس یا ترامپ/ مراکز نظرسنجی اشتباه محاسباتی دارند/ موج ملایم به نفع جمهوری‌خواهان!

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا فردا (سه‌شنبه ۱۵ آبان) رسما آغاز می‌شود و رقابت حساس و نزدیک بین کامالا هریس و دونالد ترامپ، نامزد‌های دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه خواهد بود. ترامپ پرحاشیه از روز‌های...
عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک فعال سیاسی

عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد می‌خواهد یلتسین ایران باشد/ روسیه هیچ وقت حامی ما نبوده/بیشترین ترور دانشمندان هسته‌ای در دوران سعید جلیلی اتفاق افتاد

جامعه پلاس در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود به سراغ عبدالرضا داوری رفت او که این روز‌ها به عنوان فعال فضای مجازی شناخته می‌شود، عناوینی چون قائم مقام پیشین خبرگزاری ایرنا، مشاور رسانه‌ی محمود...
رنجبرزاده مطرح کرد

مخالفت مجلس با استعفای نماینده اهل سنت زیبنده نبود

علی اکبر رنجبرزاده، عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به مخالفت بحث‌برانگیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده، نماینده اهل سنت برای حضور در دولت پزشکیان گفت: این که بیایند به یک فردی که اهل سنت است رأی ندهند زیبنده نبود. رئیس‌جمهور اگر برای حسین‌زاده پست دیگری در نظر بگیرد، کار خیلی خوبی است.

کد خبر: ۱۷۲۹۰۳
۱۰:۰۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳

مخالفت مجلس با استعفای نماینده اهل سنت زیبنده نبود

دیدارنیوز: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در واکنش به مخالفت مجلس با استعفای نماینده نقده و اشنویه گفت: بر اساس بحث وفاق ملی باید همه در کنار هم قرار بگیریم و در راستای اعتلای نظام جمهوری اسلامی همه نیرو‌ها باید به صحنه بیایند و به نظر من پیام موافقت می‌توانست موثرتر از این باشد که حسین‌زاده در مجلس بماند.

علی اکبر رنجبرزاده در گفتگو با ایلنا، درباره این‌که آیا رئیس‌جمهور می‌تواند عبدالکریم حسین‌زاده را که نمایندگان با استعفایش برای حضور در دولت مخالفت کردند مجدداً برای پست معاونت مناطق روستایی و محروم معرفی کند، گفت: نمی‌شود رئیس جمهور مجددا حسین‌زاده برای این پست معرفی کند. حال برای پست و جای دیگری ممکن است ایشان را معرفی کند و بعد از آن‌که استعفا داد او را جابه‌جا کنند، این امکان‌پذیر است و شاید این اتفاق در آینده هم بیفتد که البته بستگی به نظر رئیس جمهور دارد.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آن چیزی که من به صورت کلی برداشت می‌کنم این است که بالاخره وقتی فردی از یک حوزه انتخابیه نماینده مجلس می‌شود مردم انتظاراتی از وی دارند و ممکن است یک مقدار آزرده خاطر شوند که نماینده‌شان را از دست بدهند، اما با توجه به این‌که ما ۷ الی ۸ ماه دیگر انتخاباتی را در پیش داریم و جایگزین ایشان هم می‌تواند انتخاب شود این دغدغه به حداقل می‌رسد. من پیش خودم این‌گونه تحلیل کردم که در انتخابات بعدی جایگزینی برای ایشان پیدا خواهد شد و لذا مردم بدون نماینده باقی نخواهند ماند ضمن این‌که نهایت ۷ الی ۸ ماه منطقه اموراتش را به نماینده همسایه و یا کسی که رئیس مجلس صلاح می‌داند، می‌سپارد.

وی با اشاره به این‌که معاونت مناطق محروم که حسین‌زاده برای آن انتخاب شده بود، جایگاهی است که می‌توانست منطقه خودش را هم تا حدودی پوشش دهد و دغدغه مردم هم به حداقل می‌رسید، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین قسمتی که باید مورد توجه قرار می‌گرفت و نگرفت؛ این است که تنها پستی که رئیس‌جمهور بر اساس قول و وعده‌هایی که به قومیت‌ها داده بود معرفی کرد، انتخاب ایشان به عنوان معاون رئیس‌جمهور بود که آن هم مورد مخالفت نمایندگان قرار گرفت و پیام‌های منفی دارد، شاید بهتر بود از این جنبه نمایندگان موافقت خودشان را اعلام می‌کردند.

رنجبرزاده یادآور شد: ضمن این‌که حسین‌زاده هیچ تبلیغی نکردند و به جز نیم‌ساعتی که صحبت کرد خیلی تلاشی نکرده بود. در مجموع من فکر می‌کنم، مجلس می‌توانست بپذیرد.

وی تاکید کرد: نمایندگان وقتی به یک وزیری که از نمایندگان است رأی می‌دهند، این هم (پذیرش استعفای عبدالکریم حسین‌زاده) همان است تفاوتی نمی‌کند، بار‌ها هم اتفاق افتاده است که وزرا و معاونینی از مجلس بودند. مجلس به معاون رئیس جمهور در بنیاد شهید در دوره گذشته رأی داد، به شهردار تهران رأی داد. این که بیایند به یک فردی که اهل سنت است رأی ندهند زیبنده نبود. من رای‌ام مثبت بود و موافق بودم که ایشان در آن جایگاه قرار گیرند. به هر حال آرزو و امیدی برای مذهب اهل تسنن بود و بسیار می‌توانست یک پیام مثبتی داشته باشد.

رنجبرزاده خاطرنشان کرد: بر اساس بحث وفاق ملی باید همه در کنار هم قرار بگیریم در راستای اعتلای نظام جمهوری اسلامی همه نیرو‌ها باید به صحنه بیایند و به نظر من پیام موافقت می‌توانست موثرتر از این باشد که حسین‌زاده در مجلس بماند.

وی با بیان این‌که رأی دادن به استعفای نمایندگان برای حضور در دولت مسبوق به سابقه بود، گفت: شهردار، وزرا و معاونین رئیس جمهور هم در گذشته این‌گونه بودند. رایی که به وزرا می‌دهیم یعنی این‌که آقای نماینده برو و وزیر شو و در مجلس نمان. نمایندگان می‌توانستند به آن‌ها هم بگویند نرو، مردم چرا باید بدون نماینده بمانند و فرد دیگری را انتخاب کنند؟ مگر کم داریم کسی که وزیر شود؟ اما چرا آن موقع این دغدغه را نداشتند؟ بنابراین به لحاظ مختلفی که گفتم مناسب‌ترین حالت ممکن این بود که مجلس به حسین‌زاده اعتماد کند. حال رئیس‌جمهور اگر برای حسین زاده پست دیگری در نظر بگیرد، کار خیلی خوبی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
احمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
0
0
مگر قحط الرجال هست حالا یک نفر دیگر از میان اهل سنت انتخاب میشد که حداقا کرسی نمایندگی آنان حفظ شود
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی