تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

طرح قاضی مدرسه در مدارس استان البرز اجرا می‌شود

نشست هم‌اندیشی اجرای طرح قاضی مدرسه در مدارس استان البرز به میزبانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز برگزار شد.

کد خبر: ۱۷۲۶۶۶
۱۳:۵۰ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

طرح قاضی مدرسه در مدارس استان البرز اجرا می‌شود

 

دیدارنیوز ـ استان البرز: فرید نجف‌نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در این جلسه که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان، رئیس هیأت مدیره مرکز امور وکلا و مشاوران حقوقی قوه قضاییه استان، رئیس هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان و هیأت همراه برگزار شد، با بیان اینکه آموزش دادن به دانش‌آموزان در مورد مفاهیم حقوقی، در درک بهتر حقوق، تکالیف و وظایف به آن‌ها کمک می‌کند و می‌تواند تاثیر قابل توجهی در یادگیری مهارت‌های ارتباطی، تفکر منطقی و تحلیلی، حل مسئله و مسائل مرتبط با آن داشته باشد، گفت: با آگاهی بخشی به کودکان و نوجوانان در حوزه حقوق فردی و جمعی، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش ضریب پیشگیری از جرایم و ناهنجاری‌ها خواهیم بود.

به گزارش دادگستری البرز، دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز گفت: این طرح باید در چهار گروه دانش‌آموزان، اولیاء، مدیران و مربیان اجرا شود و در خصوص ضرورت اجرای طرح بیان کرد: باز اجتماعی کردن دانش آموزان آسیب دیده و هنجار شکن و بازگشت آنان به جامعه، تسری عدالت ترمیمی بر عدالت تنبیهی در جرایم مرتبط با دانش‌آموزان و تقویت مهارت‌های ارتباطی، تاب آوری و حل مسئله در دانش آموزان، از جمله اهداف مهمی است که با اجرای این طرح دنبال می‌شود.

این مسئول اجرای موفق طرح قاضی مدرسه را نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت تمام نهاد‌های ذیربط دانست و ابراز امیدواری کرد ضمن آشنایی قضات با فضای مدارس و روحیات قشر جوان و نوجوان جهت صدور آرای متناسب، ارتباط مطلوبی بین دانش‌آموزان و دستگاه قضایی استان برقرار شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر