تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
در پیامی به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان عنوان شد

وزیر ارشاد: موسیقی، سفیر بی‌ترجمان زیبایی و نیکخواهی است

عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان اعلام کرد: موسیقی، سفیر بی‌ترجمان زیبایی و نیکخواهی است.

کد خبر: ۱۷۲۴۵۹
۱۱:۲۸ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۳

وزیر ارشاد: موسیقی، سفیر بی‌ترجمان زیبایی و نیکخواهی است

دیدارنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به‌مناسبت برگزاری هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، از هنر موسیقی به عنوان سفیر بی‌ترجمان زیبایی و نیک‌خواهی یاد کرد.

«سیدعباس صالحی» امروز (پنجشنبه) در پیامی به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان اظهار داشت: فرهنگ و هنر ایران اسلامی، دیرپاترین و روشن‌ترین سند هویتی مردم سربلندی است که در زیست اجتماعی خود، همواره به ارزش‌گرایی و حفظ و تثبیت هنجار‌ها و فضیلت‌های مشترک انسانی در فراز و فرود فراوان تاریخی همت گماشته‌اند. این فضیلت‌خواهی و ارزش‌مداری، دست در دست سایر مولفه‌های معنوی و مرام تمایزبخش این مردم، همان جوهره و بطنی است که می‌توان نشانه‌های نزدیک آن را در تمامی گونه‌های هنر این سرزمین، به‌ویژه در ساحت رسای موسیقی ــ این سفیر بی‌ترجمان زیبایی و نیکخواهی ــ به‌روشنی سراغ گرفت.

وی افزود: از این منظر، شایسته است که در کنار فراهم آوردن شرایطی برای بروز حداکثری خلاقیت‌ها و توانمندی‌های اجرایی هنرمندان این عرصه، بتوان آن عمق زوال‌ناپذیر هویت‌بخش را در نگرش جوانان و متن تصانیف و ساخته‌های هنری حاضران در صحن جشنواره‌های جاری موسیقی، به نظاره ایستاد.

به نوشته وزیر فرهنگ، «هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان» می‌تواند و باید که به کمال شایسته خود از این دقایق بایسته، سرشار و برخوردار باشد.

صالحی گفت: امید مضاعف است که سیاست‌گذاری و چیدمان اجرایی این نوبت از جشنوارۀ مزبور، چنان بنا گذاشته شده باشد تا بتوان در جای جای آن، فرصت بزرگ توزیع استعداد‌های پیدا و پنهان جوان سراسر کشور را به چشم و گوش، دید و شنید تا همگان، امکان جلوه جوانان ما را، که به‌حق اصلی‌ترین و بزرگ‌ترین سرمایه فردای این کشورند، به فراخور ملی‌بودن گستره آن بیابند و ادامه این اهتمام را نیز در تعیین راهبری و تمشیت تجربه‌مند برگزاری‌اش گواهی دهند.

وی افزود: اینجانب فرصت برگزاری این رویداد فراگیر را در مسیر رشد و اعتلای منشِ هنری جوانان ایران گرامی، مغتنم دانسته و توفیق تمامی دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان راه‌آشنای جشنواره و همچنین صاحب‌نظران و هنرمندان حاضر در صحن این رخداد را از درگاه لایزال الهی خواستارم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد