تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

ورود چند داروی جدید به بازار دارویی کشور در آینده نزدیک

رئیس سازمان غذا و دارو دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب در حوزه تولید دارو تشریح کرد.

کد خبر: ۱۷۲۱۸
۱۱:۵۴ - ۰۴ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر غلامرضا اصغری با اشاره به دستاوردهای صنعت دارو در ۴۰ سال گذشته اظهار کرد: استقلال یکی از اشعار انقلاب اسلامی بود و با توجه به اینکه دارو یک کالای استراتژیک محسوب می‌شود، توجه ویژه‌ و تلاش زیادی برای خودکفایی در تولید آن صورت گرفت تا این خودکفایی در حد ممکن بیشتر و وابستگی کمتر شود.

وی افزود: تا قبل از پیروزی انقلاب کارخانه‌های داروسازی توسط شرکت‌های چندملیتی اروپایی و آمریکایی اداره می‌شد، اما در دهه اول جنگ با توجه به نیازی که در شرایط جنگی به دارو داشتیم، باعث رشد و توسعه این صنعت شد.

دهه اول انقلاب؛ دوران طلایی رشد صنعت دارو

معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: تامین دارو در شرایط جنگ از کارهای بزرگی بود که داروسازان انجام داده و صنعت دارو را توسعه دادند. معتقدم در مقایسه ۴ دهه انقلاب بیشترین رشد دارویی در دهه اول و به لحاظ زیرساختی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه این حوزه طی ۱۰ سال گذشته در حوزه نیروی انسانی رشد خوبی داشته است، گفت: تمام فعالان این عرصه کمک کردند تا محصولات جدید با استفاده از زیرساخت‌ها تولید  شود.

اصغری با اشاره به اینکه هماهنگی بین صنعت دارو و دانشکده‌های داروسازی باعث شد تا علم داروسازی به عمل و محصول برسد، افزود: اکنون بخش قابل‌توجهی از صنعت داروی کشور مخصوصا داروهای های‌تک مانند بایوتک و صنعت نانو دارو در کشور شکل‌گرفته است.

رکورد ایران در تولید دارو

وی با اشاره به پیشرفت صنعت دارویی کشور و با اشاره به افزایش میزان تولید دارو از ۲۵ درصد به بیش از ۹۶ درصد، افزود: این پیشرفت در منطقه و سطح جهان یک رکورد محسوب می‌شود که کشوری بیش از ۹۶ درصد اقلام خود را در داخل تولید کند.

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: از نظر سهم بازار نیز داروهای تولید داخل تقریبا ۷۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر تولید داروهای شیمیایی، در تولید داروهای گیاهی نیز موفق بوده و اقلام متنوعی را هم در داروهای گیاهی و هم در داروهای سنتی تولید کرده است.

وی ادامه داد: تولید مکمل‌های دارویی نیز رشد خوبی داشته؛ بطوریکه در این زمینه می‌توانیم بدون نیاز به واردات، بازار داخلی را تأمین کنیم.
بخش عمده داروهای وارداتی مربوط به بیماران صعب‌العلاج و داروهای جدید است

اصغری خاطرنشان کرد: سهم عمده‌ای از داروهای وارداتی مربوط به داروهای جدید و بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص که بیمار به برندهای خاصی وابستگی دارند، اختصاص می‌یابد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی با اشاره به اینکه داروهای های‌تک مثل بایوتکنولوژی و نانو فناوری از افتخارات کشور است، گفت: در تولید این داروها در منطقه اول هستیم و تولید داخلی آن‌ها باعث شده است که به میزان قابل‌توجهی صرفه جویی ارزی شود.

معاون وزیر بهداشت از ورود چندین داروی جدید به بازار دارویی کشور در آینده نزدیک خبر داد و افزود: چندین دارو در حال بررسی است که به زودی وارد بازار دارویی کشور خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: رادیو داروها عمر کوتاهی دارند که واردات آنها میسر نیست، خوشبختانه با همکاری سازمان انرژی هسته‌ای تمام نیاز خود به رادیو داروها را در داخل تأمین می‌کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی