تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
شهردار تهران می‌گوید بی‌عیب و نقص نیست

زاکانی از تحقیق و تفحص «استقبال» می‌کند

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، درباره مساله تحقیق و تفحص شورای شهر تهران از سازمان املاک شهرداری تهران گفت: این موضوع حق مسلم شورای شهر تهران است و ما به شدت از هر چیزی که به شفافیت کمک کند، استقبال می‌کنیم.

کد خبر: ۱۷۲۱۲۹
۱۳:۳۵ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳

زاکانی

دیدارنیوز: شهردار تهران به مسئله تحقیق و تفحص شورای شهر تهران از سازمان املاک شهرداری تهران واکنش نشان داد و گفت: ما بی‌عیب و نقص نیستیم؛ اما در راستای شفاف شدن موضوعات کمک می‌کنیم.

علیرضا زاکانی صبح امروز در حاشیه گفت‌وگوی شهردار تهران با خبرنگاران درباره موضوعات مالی و اقتصاد شهری در مورد نامه یکی از اعضای شورای شهر مبنی بر تحقیق و تفحص از سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، گفت: این موضوع حق مسلم شورای شهر تهران است و ما به شدت از هر چیزی که به شفافیت کمک کند، استقبال می‌کنیم.

زاکانی با اشاره به طرح سوال یکی دیگر از اعضای شورا در مورد سرانجام ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی، اظهار کرد: از طرح سوال نیز به شدت استقبال می‌کنم و حتی به رئیس شورای شهر زنگ زدم که، چون می‌خواهم به مأموریت بروم آماده هستیم که در این خصوص صحبت کنیم و از چمران خواستم که پاسخ ما را در دستور کار قرار دهند؛ اما ابتدا ایشان عنوان کرد که اگر اصرار دارید باشد بیایید صحبت کنیم؛ البته بعدا بررسی کردند و گفتند که قبل از طرح سوال باید تذکر مطرح می‌شد و باید رویه قانونی طرح سوال طی می‌شد. هرچند که ما مصمم بودیم که پاسخ دهیم، اما بعدا برخی‌ها مطرح کردند که ما نمی‌خواهیم جواب دهیم.

شهردار تهران با بیان اینکه من به شخصه از هرچیزی که موجب شفافیت موضوعات شود استقبال می‌کنم، گفت: ما بی‌عیب و نقص نیستیم؛ اما در راستای شفاف شدن موضوعات کمک می‌کنیم.

وی در مورد سوال سرانجام ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی نیز اظهار کرد: این موضوع ۹۲ پلاک را در بر می‌گیرد که ۹۲ پرونده ساخت هم دارد؛ اما بخشی از این موضوع برای شهرداری تهران است و بخش عمده‌ای از آن برای سایر نهادها، سازمان‌ها و دولت است و هنر ما این بود که موضوعات را شناسایی کرده و پرونده را به کمیسیون ماده ۵ برده و مجوز گرفتیم. به عنوان مثال ۶۰ هکتار برای وزارت راه و شهرسازی است که پرونده هم دارد و. اینکه چه زمانی بخواهد پروسه ساخت را آغاز کند را نمی‌دانیم.

لطف‌الله فروزنده معاون مالی شهرداری تهران نیز که در این جلسه حضور داشت با اشاره به عملکرد موفق سازمان املاک در شناسایی املاک و سنددار کردن املاک، افزود: ما از تحقیق و تفحص استقبال می‌کنیم و رویمان در این زمینه سفید است و حرف‌های زیادی در این باره داریم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی