تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
رئیس کل موزه ملی ایران:

لرستان قطب باستان‌شناسی در غرب آسیاست

رئیس کل موزه ملی ایران با بیان اینکه خرم‌آباد با ثبت جهانی بخشی از تاریخ جهان می‌شود، گفت: لرستان قطب باستان‌شناسی در غرب آسیاست.

کد خبر: ۱۷۰۹۳۳
۱۷:۰۸ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

لرستان قطب باستان‌شناسی در غرب آسیاست

دیدارنیوز ـ لرستان: جبرئیل نوکنده امروز (سوم شهریور ماه) در نشستی خبری در قلعه فلک‌الافلاک، بیان کرد: با تلاش مجموعه میراث فرهنگی لرستان امروز موزه لرستان برای حضور ارزیابان یونسکو، به موزه‌ای متفاوت تبدیل شده است. برای غنای موزه قلعه فلک‌افلاک، ما ۸۰ اثر لرستان را از موزه ملی به اینجا انتقال دادیم. این اشیا، قبل از انقلاب کاوش شده‌اند و در موزه ملی نگهداری می‌شدند و حتماً انتقال آن‌ها دائمی خواهد شد.

وی با بیان اینکه برخی اشیای کاوش‌شده در لرستان که توسط باستان‌شناسان سرشناس دنیا کشف شده‌اند، در موزه ملی و بخشی هم در موزه قلعه فلک‌افلاک نگهداری می‌شوند، اظهار کرد: دره کهن و تاریخی خرم‌آباد توسط یکی از باستان‌شناسان مطرح دنیا کاوش شده و وقتی ثبت جهانی شود، برای عموم قابل دسترس است.

نوکنده با بیان اینکه دره کهن خرم‌آباد بخشی از میراث و تاریخ بشر است و اگر به ثبت جهانی برسد، بخشی از تاریخ جهان و مقصد گردشگری جهانی خواهد شد، گفت: با ثبت جهانی این دره کهن توسط یونسکو، این دیار به یک رسانه جهانی تبدیل خواهد شد. این موضوع فرصتی کم‌نظیر است که باید همه دست به دست هم دهیم تا نتیجه‌بخش شود.

این باستان‌شناس با بیان اینکه چند سال پیش از خرم‌آباد و غار‌های هفتگانه آن دیدن کردم، اما امروز که به لرستان سفر کردم و بازدید داشتم، متوجه تغییرات شدم و اینجا به اصالت خود برگشته است، افزود: تا سال آینده و حتی پس از ثبت جهانی نیز باید همه حامی این پروژه ملی باشیم.

رئیس کل موزه ملی ایران ادامه داد: تاریخ لرستان را با ۱۰۰ هزار سال قدمت از دوره پارینه‌سنگی میانه تا قاجار در موزه لرستان و در چند روز آینده برای بازدید عموم مهیا خواهیم کرد.

وی بیان کرد: امروز در موزه قلعه فلک‌افلاک هر کدام از ویترین‌ها طرح مستقل دارند و برای هر ویترین نیاز است یک متخصص حضور داشته باشد تا درباره این دارایی‌های ارزشمند بشری، توضیحات لازم را به بازدیدکنندگان بدهد که لرستان در غرب آسیا چه شاهکار‌های تاریخی دارد. تمام توالی تاریخی در این موزه وجود دارد.

او با بیان اینکه موزه قلعه تاریخی فلک‌افلاک در مقیاس موزه ملی است و قطب باستان‌شناسی در غرب آسیا محسوب می‌شود، گفت: در تمام موسسات تحقیقاتی شرق‌شناسی، دو واحد درس باستان‌شناسی لرستان تدریس می‌شود.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی