تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مجتبی یوسفی، نماینده اهواز در مجلس مطرح کرد

برخی‌ها می‌گفتند بین ارکان نظام هماهنگی نیست

مجتبی یوسفی، نماینده اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان بی‌بدیل‌ترین و کم‌سابقه‌ترین تعاملات بین مجلس و دولت را نشان دادند، گفت: برخی‌ها می‌گفتند بین ارکان نظام هماهنگی نیست؛ اما درایت مقام معظم رهبری و همکاری بین دولت و مجلس نشان داد که ظرف کمتر از ۳ ماه بعد از شهادت رئیس‌جمهور کار‌ها سامان یافت.

کد خبر: ۱۷۰۸۸۷
۱۰:۰۱ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۳

یوسفی

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: نمایندگان بی‌بدیل‌ترین و کم‌سابقه‌ترین تعاملات بین مجلس و دولت را نشان دادند و انتخاب پزشکیان ثابت کرد که ملاک رأی مردم است.

مجتبی یوسفی در گفتگو ایلنا، درباره تعامل و همکاری بین دولت و مجلس بعد از جلسه رأی اعتماد در خانه ملت و رأی آوری تمامی وزرای پیشنهادی دولت، گفت: نمایندگان بی‌بدیل‌ترین و کم‌سابقه‌ترین نوع تعاملات بین مجلس و دولت را نشان دادند.

نماینده اهواز و باوی با بیان این‌که جلسه رأی اعتماد یک پیام بسیار روشن و شفافی برای دشمنان این کشور داشت، اظهار داشت: برخی‌ها می‌گفتند بین ارکان نظام هماهنگی نیست؛ اما درایت مقام معظم رهبری و همکاری بین دولت و مجلس نشان داد که ظرف کمتر از ۳ ماه بعد از شهادت رئیس‌جمهور کار‌ها سامان یافت، اگر این حادثه در کشور دیگری اتفاق می‌افتاد ممکن بود آن کشور دچار ناآرامی‌های داخلی شود، اما در کار‌ها خللی ایجاد نشد و رئیس‌جمهور جدید مستقر شد.

وی یادآور شد: برخی‌ها انتخابات را مهندسی شده می‌دیدند و می‌گفتند نظرات متفاوت سیاسی در این کشور جایگاهی ندارد و این دروغ محض بود و انتخاب آقای پزشکیان نشان داد ملاک رأی مردم است. بعد از آن باز هم گمانه‌زنی‌های بعدی و تخریب‌های برخی از دشمنان این کشور را شاهد بودیم که گفتند قطعا بین مجلس که قاطبه‌اش جریان سیاسی متفاوتی است با دولت تعامل اتفاق نخواهد افتاد، اما رأی بالا و کم‌سابقه به همه کابینه که ما هیچ وقت دیگر شاهدش نبودیم را هم دیدیم. حتی در مجلس اصولگرا دولت اصولگرا تمام وزرایش رأی نیاوردند؛ حتما به خاطر دارید در دولت قبل (دولت سیزدهم) به یک وزیرش مجلس رأی نداد، در مجلس اصلاح طلب هم به چند وزیر دولت روحانی رأی داده نشد. اما این مجلس رأی بالا و بی‌سابقه‌ای به همه وزرا داد و این پیام بی‌سابقه مجلس بود که امروز فصل کار و همدلی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این نکته هم باید به یاد داشته باشیم که مجلس به نیابت از مردم هم افزایی و همدلی کامل را با دولت انجام داد. شروع کار دولت و مجلس با برنامه هفتم همزمان شده است و ان‌شاالله در عمل هم متوجه مشکلات مردم باشد.

وی تاکید کرد: در این همراهی نمایندگان و همدلی تام و تمام با دولت بناست برداشت مشکلات مردم اتفاق بیفتد و باید بیش از قبل به مشکلات و معیشت مردم توجه شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی