تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

جزئیاتی از حملات کشتی‌های سپاه در محدوده ناو آمریکایی استنیس

ناو هواپیمابر آمریکایی استنیس روز گذشته به آب‌های خلیج فارس وارد شد.

کد خبر: ۱۶۹۶۳
۱۱:۰۹ - ۰۱ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - به نقل از رادیو لیبرتی، ورود ناو هواپیمابر آمریکا به خلیج فارس پس از تصمیم دونالد ترامپ برای خروج از توافق هسته‌ای، اولین حضور این ناو در این منطقه است که قابل توجه ترین موضوع در منطقه می‌باشد.

ناو هواپیمابر یواس‌اس جان‌سی.‌استنیس در خلال تهدیدهای مقامات ایرانی برای بستن تنگه هرمز که تنها گذرگاه کشتیرانی است، به خلیج فارس رسیده است.

گفته می‌شود که کشتی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران این ناو و گروه حمله آن را در حال رسیدن دنبال کرده‌اند. همچنین ادعا شده است که هواپیماهای بی خلبان و راکت‌هایی نیز با فاصله‌ از کشتی‌های آمریکایی آزمایش شده‌اند.

همچنین گزارش شده است که دریانوردان ایرانی در کشتی‎‌های همراه در حال عکس‌برداری و فیلم‌برداری از کشتی‌های آمریکایی بوده‌اند.

 نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پیش از این گزارش داده بود که که گروه حمله ناو هواپیمابر با هدایت ابر ناو کلاس نیمیتز به نام یو اس‌ اس ‌جان.‌ استنیس به خاورمیانه رسیده و با حضور آن اکنون دوره هشت‌ماهه‌ای که هیچ ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه نبود، به پایان رسیده است.

این ناو هواپیمابر با تکیه بر پنجمین دسته کشتی‌های جنگی که مسئولیت فعالیت دریایی آمریکا در دریای عرب و خلیج فارس را دارد، به مدت حداقل دو ماه در منطقه مستقر خواهد بود.

براساس گزارش خبرگزاری صدای آمریکا که بودجه آن توسط دولت آمریکا تامین می‌شود، این گروه حمله ناو هواپیمابر برای «کمک به مبارزه علیه گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه و جنگ افغانستان به کار گرفته می‌شود».

علاوه بر این یکی از مقامات دفاعی آمریکایی در گزارش‌های اخیر تایید کرده بود که آمریکا با تقویت حضور خود در ایران «پیامی» برای تهران دارد و آن‌طور که به صدای آمریکا گفته است، «تنها حضور در آن‌جا نمایش قدرت به ایران است».
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی