تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
متخصص بیماری‌های داخلی تشریح کرد

این علایم نشانه ابتلا به بیماری «تب دنگی» است

خاطره عربیخوان، متخصص بیماری‌های داخلی درباره علایم بیماری «تب دنگی» گفت: بیماری به عنوان تب استخوان شکن هم نامیده می‌شود، همچنین بدن درد، تب و استفراغ، بزرگی غدد لنفاوی و ضایعات پوستی در تشخیص این بیماری به پزشک کمک می‌کند.

کد خبر: ۱۶۸۵۰۶
۱۸:۴۰ - ۲۰ تير ۱۴۰۳

این علایم نشانه ابتلا به بیماری «تب دنگی» است

دیدارنیوز: یک متخصص بیماری‌های داخلی در خصوص افزایش تب دنگی یا تب دانگی در کشور گفت: بیماری دنگی از طریق گزش پشه آئدس از پشه به انسان منتقل می‌شد و امکان انتقال از انسان به انسان نیست.

دکتر خاطره عربیخوان در گفتگو با ایسنا، اهمیت این بیماری را در سرعت گسترش بالای آن دانست و افزود: طی یک قرن اخیر موارد ابتلا به این بیماری تقریباً ۸ برابر شده است.

وی با اشاره به اینکه هرچند طی یک دهه اخیر این پشه را در مناطق جنوبی کشور داشته‌ایم، ولی آلوده نبوده‌اند، بیان کرد: اخیراً از طریق کشور‌های عربی این پشه وارد کشور ایران شده است.

متخصص بیماری‌های داخلی با بیان اینکه از هر ۴ نفری که توسط پشه آلوده گزیده می‌شوند تنها یک نفر معادل ۲۵ درصد موارد مبتلا می‌شوند، گفت: از این ۲۵ درصد سه چهارم موارد طی یک هفته بهبود پیدا می‌کنند و تنها یک چهارم دچار بیماری شدید و تهدید کننده حیاتی می‌شوند.

وی در خصوص علائم این بیماری اظهار کرد: این بیماری کاملاً علائم غیر اختصاصی دارد و پزشک تنها با شرح حال و مباحث اﭘﻴﺪﻣﻴﻮﻟﻮژی باید به فکر این بیماری باشد تا اقدامات تشخیصی و درمانی لازم انجام شود.

عربیخوان با اشاره به اینکه این بیماری با تب بالا و ناگهانی بروز می‌کند و درد شکم، درد‌های استخوانی از دیگر علائم همراه هستند، گفت: بیماری به عنوان تب استخوان شکن هم نامیده می‌شود، همچنین بدن درد، تب و استفراغ، بزرگی غدد لنفاوی و ضایعات پوستی در تشخیص این بیماری به پزشک کمک می‌کند.

وی بیان کرد: پس از شک بالینی با کار‌های آزمایشی این بیماری رفع یا تائید می‌شود، همچنین در خصوص پیشگیری از این بیماری باید نسبت به جلوگیری از تخم‌ریزی پشه اقدام کرد.

متخصص بیماری‌های داخلی گفت: تخم‌ریزی این پشه بیشتر در مخازن آب و پسماند‌های آب اتفاق می‌افتد، همین طور دفع مناسب زباله‌ها و سم پاشی ضروری بوده و از پشه کش‌ها باید استفاده شود.

وی افزود: فرد هم ضمن پرهیز از سفر به مناطق پرخطر و اندمیک، باید لباس‌های مناسب پوشیده و از توری‌های مناسب در پنجره‌ها استفاده کند.

عربیخوان گفت: گرمایش اقلیمی و گرمایش هوا موجب شده که این بیماری در سطح جهان در حال گسترش باشد و با توجه به اینکه سه چهارم افراد مبتلا بدون علامت هستند؛ این دو مورد موجب می‌شود که بیماری گسترش سریعی در هر کشور داشته باشد که اقدامات جدی را طلب می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی