
انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار میشود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، محمدباقر قالیباف و سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی شش نامزدی هستند که صلاحیت آنها برای انتخابات ریاست جمهوری تایید شد.
دیدارنیوز _ سرویس سیاسی: روز یکشنبه بیستم خردادماه با اعلام شورای نگهبان، صلاحیت شش نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه سال جاری در ایران تایید شد و این موضوع واکنشهای زیادی در کشور به همراه داشت.
مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، محمدباقر قالیباف و سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی شش نامزدی بودند که صلاحیت آنها برای انتخابات ریاست جمهوری تایید شد اما افراد نامآشنا و باسابقهای چون علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری، محمود احمدینژاد و .. مورد تایید قرار نگرفتند.
فعالیت انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری رسما از تاریخ اعلام اسامی آنان به وسیله وزارت کشور آغاز an و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای یعنی ساعت ۸/۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۴/۷ خاتمه خواهد یافت.
چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری ایران برای انتخاب نهمین رئیسجمهور ایران روز جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
در ادامه با پوشش خبرها، حواشی و اتفاقات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری همراه باشید:
ساعت: ۱۱:۰۸/ پزشکیان: من بدون حزب و گروه به میدان آمدهام؛ امیدم به مردم است
در جریان سفر پزشکیان به شهر قم و در حاشیه دیدار با آیتالله یثربی، برخی از حضار و به ویژه چند نفر از طلاب، فعالیتهای تبلیغاتی ستاد مسعود پزشکیان را نقد کرده و آن را ناکافی دانستند.
عکس از ستاد پزشکیان
پزشکیان در پاسخ به این نقد گفت: من بدون حزب و گروه به میدان آمدهام و امیدم به مردم است.
پزشکیان ادامه داد: ستاد من از هر کسی که علاقه، ایده و توان کمک دارد استقبال میکند. شما [منتقدان]هم بیایید و گوشهای از کار را بگیرید.
ساعت: ۱۱:۲۵/ مجری خطاب به قاضیزاده هاشمی: به نفع قالیباف کنار میروید؟
قاضیزاده هاشمی گفت: انشاالله همۀ عزیزان به نفع فرد اصلح کنار میروند. اجماع باید دور بهترین کسی باشد که قویترین دولت را بتواند تشکیل دهد.
مطلب مرتبط:
قاضیزاده هاشمی: همه به نفع کاندیدای اصلح کنار بروند!
ساعت: ۱۲:۳۱/ نگاه اقتصادی مصطفی پورمحمدی چیست؟
به نقل از تجارت نیوز، پورمحمدی با توجه به سابقه حضور در وزارت دادگستری و سازمان بازرسی کل کشور، توجه زیادی به مفاسد اقتصادی دارد و بارها بر اهمیت مبارزه با فساد در این حوزه تاکید کرده است.
او اعتقاد دارد که اقتصاد مخلوط با فساد اقتصادی، ناپایدار است و تخلف در دستگاههای اجرایی و اداری، عامل فساد اقتصادی و زیاد فعالان بخشهای مختلف است.
ساعت: ۱۲:۳۵/ دیدار پزشکیان با آیت الله جوادی آملی
مسعود پزشکیان در ادامه سفر به قم با آیت الله جوادی آملی دیدار و گفتگو کرد.
ساعت: ۱۲:۵۸/ یک جلیلی و سه تیبا با سه پلاک!
این سه عکس مربوط به خودروی حامل جلیلی در انتخابات ۱۴۰۰، همایش روز جمعه (۲۵ خرداد ۱۴۰۳) و روز ثبتنام انتخابات ۱۴۰۳ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) است/ منبع: توییتر- محمدحسن نجمی
ساعت: ۱۴:۰۲/ دیدار پزشکیان با سیدحسن خمینی
مسعود پزشکیان به دیدار حجتالاسلام سیدحسن خمینی رفت.
به نقل از رصد، پزشکیان هدف خود از حضور در انتخابات ریاست جمهوری را «اصلاح» بر مبنای اصول «حق و عدالت» عنوان کرد و گفت: من نمیبینم در دعواهای ما در دولت و مجلس، خدمت به مردم اصل باشد.
او افزود: آنچه امام و شهدا برای ما به یادگار گذاشتند، تلاش برای حل مسائل مردم بود، اما ما به بیراهه رفتیم.
سیدحسن خمینی نیز مساله اول کشور را مساله اقتصادی و معیشت خانوار و مشکلات اجتماعی پیامد آن عنوان کرد و افزود: بسیاری از این مشکلات هم ریشه در سیاست داخلی و سیاست خارجی دارد.
او گفت: جز یک انتخابات پرشور با حضور اقشار گوناگون مردم، نمیتوانیم در مذاکره با طرفهای خارجی امتیازی بگیریم.
ساعت: ۱۸:۰۲/ ادای احترام پزشکیان به شهدا
مسعود پزشکیان با حضور در قطعه ۵٣ بهشت زهرا، از مقام شامخ شهدا تجلیل کرد.
کاندیدای ریاست جمهوری دوره چهاردهم همچنین در یادمان شهدای لشکر ٢٧ محمد رسولالله حاضر شد و برای فرماندهان و رزمندگان این لشکر سربلند فاتحه قرائت کرد.
پزشکیان همچنین بر مزار چند تن از شهدای مدافع حرم نیز حاضر شد و یاد آنان را گرامی داشت.
ساعت: ۱۹:۰۵/ پورمحمدی: هیچ مسئولی نمیتواند به آزمودههای جهان بیتفاوت باشد
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: کسی که در ایران مسئولیت دارد، نمیتواند کتابخوان نباشد و به آزمودههای جهان بیتوجه باشد.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی با انتشار ویدیوئی، اظهار کرد: بر اساس مطالعه، شکوه و عظمت ایران باستان را خوب احساس کردهام. درباره بزرگی کوروش و خدمات او به حوزه تمدنی ایران تردید ندارم. علامه طباطبایی و آیتالله مکارم شیرازی معتقدند ذوالقرنین همان کوروش است.
وی افزود: ایران باستان را بخشی از هویت ایرانیان میدانم، هویتی که البته با ظهور اسلام به اوج و جلال خود رسید.
پورمحمدی همچنین با بیان اینکه طلبه بودن به معنای جدایی از جهان امروز نیست، اظهار کرد: کسی که در ایران مسئولیت دارد، نمیتواند کتابخوان نباشد و به آزمودههای جهان بیتوجه باشد.