تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ترقی: قضاوت های جناحی و غیرمنصفانه مانع انعکاس عملکردهای دولت سیزدهم شد

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: عملکردهای جناحی و قضاوت های غیرمنصفانه مانع شد تا خدمات دولت سیزدهم به خوبی به اطلاع مردم رسانده شود.

کد خبر: ۱۶۶۷۰۴
۱۵:۰۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

ترقی: قضاوت های جناحی و غیرمنصفانه مانع انعکاس عملکردهای دولت سیزدهم شد

 

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: عملکردهای جناحی و قضاوت های غیرمنصفانه مانع شد تا خدمات دولت سیزدهم به خوبی به اطلاع مردم رسانده شود.

حمیدرضا ترقی با اشاره به تخریب های انجام گرفته علیه شهید آیت الله رئیسی در دوران ریاست جمهوری وی، اظهار کرد: جامعه معمولا به ماهیت افراد خدمتگزار خود در دوران حیاتش شان پی نبرده و بعد از فوت آنها متوجه شخصیت و خدمات آنها می شود و این به دلیل دعواهای سیاسی و جناحی است که اجازه نمی دهد انصاف در ارزیابی ها رعایت شود.

وی ادامه داد: امروز مردم عملکرد رئیس جمهور را بدون حجاب سیاسی و غرض ورزی های جناحی مشاهده کرده و افسوس می خورند که چرا قدر ایت الله رئیسی را در زمان حیات او ندانستند.

وی درباره چرایی عدم انعکاس عملکرد دولت سیزدهم در رسانه ها در سه سال اخیر، تصریح کرد: وقتی یک جناحی مخالف یک مسئول است، کل عملکرد مثبت آن فرد را سانسور کرده و فقط نقاط ضعف را بیان می‌کند. تمام رسانه‌های رقیب دولت سیزدهم را در این سه سال ببینید آیا یک تیتر از عملکرد مثبت دولت دارند؟ اصولا تعصب‌های جناحی یکی از موانع اصلی برای قضاوت منصفانه درباره افراد و دولت هاست. چون جناح ها با عینک جناحی نگاه می‌کنند، نقد منصفانه را کنار می‌گذارند.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: رهبری انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که اگر کسی می‌خواهد نقد کند، نقاط ضعف و قوت را با هم ببیند، نه اینکه فقط نقاط ضعف را درشت کند. این کمال بی انصافی بود که رقبای شهید رئیسی، همه نوع تخریب را انجام دادند، اما امروز پیام تسلیت داده و همدردی می‌کنند. البته آنها هم اکنون در برابر قضاوت کل جامعه قرار گرفته و نمی‌توانند مثل گذشته آیت الله رئیسی را تخریب کنند، چون جامعه به مظلومیت شهید رئیسی پی برده است. با این حال برخی از افراد آن جریان نوشته‌اند نامزدهای اصلاح طلب در انتخابات دولت رئیسی را زیر سوال ببرند و این نشان دهنده ماهیت آنهاست، ولی نمی‌توانند در برابر مردم علنا دولت سیزدهم را تخریب کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۸
0
0
طبق آموزه های دینی و مکتب اهل بیتی(ع) امور اجرایی و خدماتی خصوصاً از طرف دولت و حاکمیت، نیاز به تبلیغ ندارد اصلاً تبلیغش حرام و ضد ارزش است! چون خود انجام شایسته این امور اوج تبلیغ و در واقع غایت تبلیغ محسوب می شوند و هر گونه بیان در این خصوص چون حق مطلب را اداء نمی کند موجب وهن امر و ضد تبلغ محسوب می شود! اگر دولت کاری انجام داده-که نداده! - بطن جامعه و عموم مردم متوجه می شوند! والله ١٠ برابر شدن قیمت کالاهای اساسی، چندبرابر شدن قیمت؛ ارز، طلا، مسکن، خودرو، ارزاق و خدمات عمومی، بی ارزش شدن پل ملی به عنوان کم ارزش ترین واحد پولی
جهان، تورم سرسام آور و گرانی های بی منطق که نیاز به تبلیغ و بیان ندارد!
البته این که شهید عزیز و مظلوم، شخصیتی پاک، مهربان، بی آلایش، مظلوم و دوست داشتنی بود شکی نیست، اما هزار سال دیگر به درد ریاست جمهوری کشور در این اوضاع و احوال نمی خورد و این دام برای ایشان(ریاست جمهوری) عین خیانت برای جامعه، مردم و خود ایشان بود!!! که سودش فقط و فقط به جیب جریان قدرت و حاکنیت سرازیر می شد!!!
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور