تیتر امروز

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد
گفتگوی دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» با دبیرکل پیشین حزب اتحاد ملت

از «جنبش مهسا» تا «ایستگاه وفاق» با علی شکوری‌راد

«ایرانشهر» در نخستین برنامه از سلسه‌گفتگوهای خود با موضوع «منافع ملی ایران» به سراغ علی شکوری‌راد، دبیرکل سابق حزب اتحاد ملت رفته و به بررسی ابعاد مفهوم «وفاق» در عرصه سیاسی امروز کشور پرداخته...
یکی از عمده دلایلی که وضع اقتصادی و معیشتی مردم به خطر افتاده، تحریم است

محسنی‌بندپی: رئیس‌جمهور از گشت مدیران صحبت کرد، اما این اتفاق رخ نداد

محمدعلی محسنی‌بندپی، نماینده نوشهر در مجلس با انتقاد از وضع موجود در کشور گفت: ابراهیم رئیسی صحبت از گشت مدیران را مطرح کرد، اما به باور من، این اتفاق رخ نداد. در یکی، دو استان، موضوع گشت مدیران به واقعیت رسید، ولی در دیگر استان‌های کشور، ظهور و بروز آن را ندیدیم.

کد خبر: ۱۶۴۸۵۶
۰۹:۱۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳

محسنی‌بندپی

دیدارنیوز: محمدعلی محسنی‌بندپی، نماینده نوشهر می‌گوید: هم‌اکنون در ایران، افراد شایسته کم نیستند. ما امروز افراد متعهد که متخصص هم باشند، به وفور داریم و جالب است که بگویم تعداد این افراد، در یک جناح کشور هم کم نیست، اگرچه که معتقدم ما مجاز نیستیم اگر به قدرت رسیدیم از این قدرت برای تقویت جناح خود استفاده کنیم.

در حالی که رییس‌جمهور و کابینه‌اش به صورت مداوم از پیشرفت و سرعت قابل قبول قطار توسعه مملکت صحبت می‌کنند، اما در آخر بهترین قاضی، مردم هستند که به هیچ عنوان از شرایط موجود رضایت ندارند. اینکه چرا با وجود شعار‌های پرطمطراق سیدابراهیم رئیسی در خردادماه ۱۴۰۰، وضع کشور به این نقطه رسیده، پرسشی است که محمدعلی محسنی‌بندپی، نماینده نوشهر پاسخ آن را می‌دهد.

در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های این مصاحبه را بخوانید:

* بدون هیچ تردیدی باید گفت که یکی از عمده دلایلی که وضع اقتصادی کشور و معیشتی مردم به خطر افتاده است، تحریم است. یعنی عمده درآمد‌های دولت به این واسطه، وصول نشده است.

* مولفه دیگری که نقش آن، کمتر از تحریم در اقتصاد ما نیست، عدم‌هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی است.

* دلیل دیگر وضعیت نامساعدی که در کشور شاهد آن هستیم، به خاطر روی کار بودن برخی مدیران ناکارآمد است. این موضوع، واقعاً چشمگیر اتفاق افتاده است.

* ما بایستی حتماً رویکردمان به همه پدیده‌هایی که در جامعه است، از جمله اقتصادی، رفاه اجتماعی، اشتغال، تولید، جهش تولید و همه آنچه منجر به رفاه و آسایش مردم می‌شود، علمی باشد. یعنی تخصص و تعهد که می‌باید تواماً باشد، راهگشا برای کشور خواهد بود. هیچ‌کدام از این دو مولفه اگر به تنهایی رخ دهد، ما را به سر منزل مقصود نخواهد رساند.

* ابراهیم رئیسی صحبت از گشت مدیران را مطرح کرد، اما به باور من، این اتفاق رخ نداد. در یکی، دو استان، موضوع گشت مدیران به واقعیت رسید، ولی در دیگر استان‌های کشور، ظهور و بروز آن را ندیدیم.

* دولت قبل از اینکه بخواهد موضوع گشت ارشاد مدیران را در دستور کارش قرار دهد، جا داشت این توان و انرژی را در گزینش مدیران به خرج می‌داد.

* آن چیزی که باعث توسعه کشور‌ها می‌شود، برقراری نظام شایسته‌سالاری است. برخی کشور‌ها که وضع‌شان از ما خیلی بهتر نبود، اما امروز جزو قطب‌های برتر اقتصادی جهان شدند، به این خاطر به این نقطه رسیدند که افراد شایسته را در راس کار قرار دادند.

* هم‌اکنون در ایران، افراد شایسته کم نیستند. ما امروز افراد متعهد که متخصص هم باشند، به وفور داریم و جالب است که بگویم تعداد این افراد، در یک جناح کشور هم کم نیست، اگرچه که معتقدم ما مجاز نیستیم اگر به قدرت رسیدیم از این قدرت برای تقویت جناح خود استفاده کنیم.

* برای تغییر وضع موجود، دولت باید از توانمندی همه افرادی که متعهد به آرمان‌های نظام هستند و توان و تخصص بالا دارند، بهره ببرد، حتی اگر این افراد در حزب و جناح آن‌ها نباشند، زیرا باید رضایت مردم را کسب کرد و این مهم‌ترین اولویت است.

* هرچند اشاره کردم که نقش تحریم‌ها در آسیب‌پذیری اقتصاد، بسیار بالاست، ولی باور داشته باشیم که با روی کار آوردن افراد متخصص و متعهد می‌توانیم وضع را به طور جدی به نفع اقتصاد مملکت و مردم تغییر دهیم.

* شایسته‌سالاری به طور کلی یک عمل ساختاری همیشه مورد قبول است، ولی عمل به آن، مخصوصاً در زمانی که کار کشور در دست‌انداز افتاده است، بیش از پیش ضرورت پیدا می‌کند.

* هنر مدیریت زمانی به چشم می‌آید که کار کشور گیر کرده و عده‌ای از افراد با نقشه راه که به واسطه تخصص و تعهد خود دارند، اوضاع را به نفع مملکت و مردم تغییر می‌دهند، وگرنه اگر درآمد‌های نفتی و غیرنفتی بالا باشد و وصول آن توام با چالش خاصی نباشد، خیلی از افراد، توانمندی اداره کشور را دارند. پس قبول کنیم که عیار مدیران در این سال‌ها که مشکلات و گیر‌ها زیاد شده است، معلوم می‌شود و اگر مشکلات روز به روز بیشتر شد و نارضایتی را در کف جامعه حس کردیم، یعنی سیستم مدیریتی کشور نادرست و افراد تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز، کارشان علمی نیست.

منبع: رویداد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی