تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وقتی عصبانی هستید، دست به قلم شوید!

پس از عصبانیت و خشم فراوان چه کاری انجام می‌دهید؟ طبق مطالعه‌ای جدید «نوشتن» و دور انداختن کاغذ آن می‌تواند برای از بین‌بردن خشم درونی شما کافی باشد.

کد خبر: ۱۶۴۳۱۷
۱۸:۰۳ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

وقتی عصبانی هستید، دست به قلم شوید!

دیدارنیوز: برای مهار خشم در موقعیت‌های مختلف زندگی لازم نیست از تکنیک‌های پیچیده استفاده کنید. به‌گفته‌ محققان کار ساده‌ای مانند نوشتن راهکار موثری است.

اگر واقعا خشمگین هستید یک لحظه وقت بگذارید احساسات خود را روی ورق کاغذ بنویسید و سپس آن کاغذ را دور بریزید. براساس مطالعه‌ای جدید این کار می‌تواند برای ازبین‌بردن خشم درونی شما کافی باشد.

محققان دانشگاه ناگویا در ژاپن، دو آزمایش را با حضور ۹۸ شرکت‌کننده انجام دادند و دریافتند که نوشتن احساسات خشم روی کاغذ و سپس مهم‌تر از همه دورانداختن یا پاره‌کردن این کاغذ باعث فروکش‌کردن احساس خشم می‌شود. این تغییر احساسی زمانی که داوطلبان کاغذ را دور نینداختند مشاهده نشد.

نوبویوکی کاوای، دانشمند علوم شناختی می‌گوید: «ما انتظار داشتیم که این روش تا حدودی خشم را سرکوب کند. بااین‌حال زمانی که خشم تقریبا به‌طور کامل ازبین رفت شگفت‌زده شدیم.» هدف تحقیق به شرکت‌کنندگان حاضر در مطالعه گفته نشد؛ اما از افراد خواسته شد یک مقاله بنویسند و سپس صرف‌نظر از کیفیت واقعی مقاله‌ها، بارخورد‌های انتقادی و توهین‌آمیز به آن‌ها داده شد.

پس از ارائه‌ی نقد‌ها به داوطلبان، از آن‌ها خواسته شد تا افکار خود را درمورد احساساتی که داشتند و چگونگی برانگیخته‌شدن این احساسات یادداشت کنند. تمام شرکت‌کنندگان حاضر از افزایش خشم درونی خود گزارش دادند.

در مرحله‌ی بعد از داوطلبان خواسته شد تا نقد‌های واردشده را دوباره بخوانند. در این مرحله به برخی از شرکن‌کنندگان گفته شد تا یادداشت‌های خود را در یک برگه‌ی واضح و در کنار نقدی که ارسال شده بود قرار دهند؛ درحالی که از سایر داوطلبان خواسته شد تا با پاره‌کردن برگه‌ها یا خردکردن با دستگاه خردکن کاغذ، آن‌ها را دور بریزند.

محققان با کمک پرسش‌نامه‌های خودارزیابی که توسط شرکت‌کنندگان پر شده بود توانستند مشاهده کنند که خشم یا سایر احساسات داوطلبان چگونه کاهش یافته بود. عصبانیت افرادی که برگه‌های خود را داخل سطل زباله یا خردکن قرار دادند، معمولا به سطح اولیه برگشت. بااین‌حال در هر دو کارآزمایی، خشم درونی گروهی که یادداشت خود را نگه داشته بودند بالاتر از سطح اولیه باقی ماند.

با وجود مفیدبودن خشم در برخی از سناریو‌ها مانند ایجاد انگیزه در افراد برای مبارزه با بی‌عدالتی اجتماعی، این احساس درعین‌حال می‌تواند به خشونت، سوءاستفاده یا تصمیماتی منجر شود که به‌درستی در مورد آن‌ها فکر نشده است.

نکته‌ی مثبت در مورد روش جدید کنترل خشم، انجام سریع و آسان آن است. کاوای می‌گوید: «این تکنیک را می‌توان در لحظه و با یادداشت‌کردن منبع خشم مانند گرفتن یک یادداشت و سپس دورانداختن آن در هنگام عصبانیت در یک موقعیت کاری به‌کار برد.»

وقتی عصبانی هستید، دست به قلم شوید!

تحقیقات پیشین نشان داده‌اند که مواجهه با احساسات دشوار می‌تواند به حل آن‌ها کمک کند؛ اما به‌نظر می‌رسد که اثربخشی این مواجهه به تکنیک مورد استفاده بستگی دارد؛ مثلا به‌جای فکرکردن به موضوع، آن را بنویسید.

محققان قصد دارند یافته‌های خود را در آینده بیشتر گسترش دهند و احتمالا به بررسی این موضوعات بپردازند که آیا نوشتن یادداشت‌ها به‌صورت دیجیتالی هم مانند کاغذ فیزیکی عمل می‌کند یا اینکه چقدر زمان برای بازخوانی یادداشت‌ها نیاز است. زمان لازم برای بازخوانی یادداشت‌ها در آزمایش اخیر ۳۰ ثانیه بود.

تیم تحقیق همچنین پیوندی بین روش پیشنهادی خود و تمرین سنتی ژاپنی هاکیداشیسارا در معبد هیوشی در کیوسو ترسیم می‌کند. در این رویداد سالانه، دیسک‌های کوچکی که هر یک دلایلی را برای عصبانی‌شدن به تصویر می‌کشند، شکسته می‌شوند.

نتایج مطالعه در ژورنال ساینتیفیک ریپورتز منتشر شده است.

منبع: زومیت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی