تیتر امروز

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!
بررسی عواقب جنگ ایران با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ در نشست اندیشکده سیمرغ باریخ

زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!

روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه، نشست اندیشکده سیمرغ باریخ با موضوع عواقب جنگ جمهوری اسلامی با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ، برگزار شد و نام‌های آشنا از جمله صادق زیباکلام، احمد بخارایی و مهدی مطهرنیا...
مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
عبدالله ایزدپناه، نماینده ایذه و باغملک می‌گوید ما خوشبینی به آینده را نمی‌بینیم

سوال یک نماینده از رییس‌جمهور؛ رشد اقتصادی ۶ درصد کجای سفره مردم است؟

عبدالله ایزدپناه، نماینده ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت اقتصادی در کشور گفت: دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد خوب عمل نکرده است و نمی‌توان به آن‌ها نمره مثبت داد. اینکه آقای رییس‌جمهور از ۶ درصد رشد اقتصادی صحبت می‌کند، بفرمایند اثرش در کجای سفره‌های مردم بوده است؟

کد خبر: ۱۶۴۲۱۵
۰۸:۴۵ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳

سوال یک نماینده از رییس‌جمهور؛ رشد اقتصادی ۶درصد در کجای سفره مردم است؟

دیدارنیوز: عبدالله ایزدپناه، نماینده ایذه و باغملک گفت: آقای رییس‌جمهور می‌گوید ما به آینده خوشبینیم، ولی ما این امید را در بطن جامعه نمی‌بینیم. اکنون، نگرانی، استرس و فشار روانی در بین مردم مشهود است. ما که نمی‌توانیم سرمان را زیر برف بکنیم و بگوییم همه چیز خوب است.

با نزدیک‌شدن به روز‌های پایانی مجلس یازدهم، بیش از پیش شاهد انتقاد نمایندگان حامی سید ابراهیم رئیسی به مشکلات اقتصادی در کشور هستیم. با این حال، همچنان حال اقتصاد کشور و معیشت مردم و علی‌الخصوص قشر متوسط و ضعیف جامعه، خوب نیست و ادامه روند کنونی، ناامیدی و عدم‌توان برنامه‌ریزی در خانواده‌ها را به اوج خود رسانده است.

در ادامه می‌توانید مهم‌ترین بخش‌های مصاحبه عبدالله ایزدپناه با رویداد۲۴ را بخوانید:

* زمانی که دولت سیزدهم اراده کرد ارز را آزاد کند، بنده با این موضوع مخالفت کردم. حرف دولتمردان این بود که آزادسازی ارز تنها روی گرانی چهار کالا تاثیر دارد، در حالی که این اظهارنظر نه فقط برای من نماینده، بلکه برای همگان تعجب‌آور بود. روشن بود که آزادسازی ارز، روی گرانی همه اجناس، موثر است و گذشت زمان نشان داد که تحلیل ما که در کمیسیون تلفیق بودجه بودیم، درست بود.

* اینکه قیمت ارز از ۲۸۵۰۰ تومان به نزدیک ۷۰ هزار تومان هم می‌رسد، جای نگرانی دارد. اینکه فرد یا افرادی می‌گویند مثلاً افزایش قیمت ارز به گرانی تخم‌مرغ ربط ندارد، واقعاً خنده‌دار است. قیمت هر کیلو گوشت قرمز به ۶۰۰ هزار تومان رسیده و از طرفی، همه شاهد افزایش قیمت گوشت سفید هستیم. افزایش نرخ ارز و نوساناتی که مدام در بازار اتفاق می‌افتد، مردم را سردرگم کرده است.

* دولتمردان تلاش می‌کنند، ولی مثل ما نماینده‌ها در بین مردم نیستند و چالش‌ها را به وضوحی که ما می‌بینیم، نمی‌بینند. آقای رییس‌جمهور می‌گوید ما به آینده خوشبینیم، ولی ما این امید را در بطن جامعه نمی‌بینیم. اکنون، نگرانی، استرس و فشار روانی در بین مردم مشهود است. ما که نمی‌توانیم سرمان را زیر برف بکنیم و بگوییم همه چیز خوب است.

* ما با مردم فقیر در شهر‌های کوچک، روستا‌ها و عشایر روبرو هستیم. خیلی از مردم در این بخش‌ها، نگران تهیه مایحتاج روزانه خود هستند. امروز کل مسئولان نظام باید بیایند و در کنترل قیمت‌ها مثل ارز و سکه کمک کنند. باید دید مشکل کجاست و از یک جایی شروع به رفع ضعف‌های مدیریت کنند و یا برای هر مشکل که در بخش‌های دیگر است، چاره‌اندیشی کنند. ما در این چند سال، رابطه خوبی با همسایگان داشتیم و یا در برخی پیمان‌ها، پذیرفته شدیم، ولی کو نتایج ملموس آن؟

* دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد خوب عمل نکرده است و نمی‌توان به آن‌ها نمره مثبت داد. اینکه آقای رییس‌جمهور از ۶ درصد رشد اقتصادی صحبت می‌کند، بفرمایند اثرش در کجای سفره‌های مردم بوده است؟

* برای سامان‌دادن به اوضاع اقتصادی کشور، دولت باید، خودی نشان دهد، چون ابتکار عمل با آن‌هاست و مجلس ریل‌گذار است. عملکرد مجلس در تصویب طرح و لوایح اقتصادی قابل قبول بوده است، هرچند می‌توانستیم بهتر عمل کنیم. از این‌رو باید بگویم عملکرد تیم اقتصادی دولت خوب نبوده است، زیرا اگر رویه‌ها درست بود، سفره مردم رنگین‌تر می‌شد و شاهد چنین تورم و بالا رفتن نرخ ارزی نبودیم.

* همکاری و همفکری دولت با نمایندگان به طور نسبی، خلی رضایت‌بخش نبوده است. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، نمایندگان بیش از هر فرد دیگری، مردم را می‌شناسند و از این‌رو جا داشت دولت، «بیشتر» نمایندگان را در تصمیمات خود، طرف مشورت قرار می‌داد.

* برخی می‌گویند مجلس با دولت، مماشات کرد. این‌طور نیست. ما وزیر صمت را استیضاح کردیم و برخی وزرا و معاونان رییس‌جمهور هم که کنار گذاشته شدند، به واسطه پیگیری نمایندگان و نگرانی‌های آن‌ها بود. البته در حدی مماشات بود و می‌شد نظارت‌ها را بهتر و دقیق‌تر دنبال کرد، ولی ما به طور کلی به وظیفه ذاتی خود در جهت منافع ملی، عمل کردیم. ما اگر در جا‌هایی هم مماشات کردیم، چون خواستیم به دولت فرصت دهیم و دست و پایش را در سال اول کاری‌اش نبندیم. آمار تذکر، سوال و کشاندن وزرا به مجلس و کمیسیون‌ها، روشن است و اگر بررسی شود، می‌بینید که خیلی مماشات در دستور کار نمایندگان نبوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی