تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حاجی‌دلیگانی، نماینده مجلس مطرح کرد

سبد معیشت کارگران ۲۱ میلیون است، دولت می‌گوید ۱۶ میلیون!

باوجود شرایط بد اقتصادی و رشد سرسام‌آور قیمت اقلام اساسی در ایران، یک نماینده مجلس می‌گوید که رقم سبد معیشت کارگران بالغ بر ۲۱ میلیون تومان است، اما دولت ۱۶ میلیون تومان را قبول دارد.

کد خبر: ۱۶۲۷۶۲
۱۱:۲۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

سبد معیشت کارگران ۲۱ میلیون است، دولت می‌گوید ۱۶ میلیون!

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم بر اساس آنچه که نمایندگان کارگران جمع‌بندی کرده‌اند، محاسبه کنیم با وضعیت نرخ تورمی که وجود دارد خصوصاً با توجه به اقلامی که در سبد معیشتی کارگران و اقشار این چنینی قرار می‌گیرد، این سبد چیزی بالغ بر ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در ماه برآورد می‌شود، اما من شنیده‌ام چیزی که خود نمایندگان دولت هم قبول دارند، این است که آن‌ها در مورد عدد ۱۶ میلیون و یکصد هزار تومان به نتیجه رسیدند.

حسینعلی حاجی دلیگانی، درباره جلسات تعیین حقوق و دستمزد کارگران گفت: جلسات شورای عالی کار در حال برگزاری است که بر اساس ماده ۴۱ قانون کار ۲ وظیفه اساسی دارد که بر اساس نرخ تورم و سبد معیشت کارگران در سال ۱۴۰۳ دستمزد را تعیین کند، خبر‌هایی که از این جلسات می‌رسد که جلسات طولانی هم است، نشان‌دهنده این است که نمایندگان دولت و کارفرما‌ها باید توجه بیشتری به واقعیات زندگی کارگران شریف و عزیزمان داشته باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه که مشخص است، اگر بخواهیم بر اساس آنچه که نمایندگان کارگران جمع‌بندی کرده‌اند، محاسبه کنیم با وضعیت نرخ تورمی که وجود دارد خصوصاً با توجه به اقلامی که در سبد معیشتی کارگران و اقشار این چنینی قرار می‌گیرد، این سبد چیزی بالغ بر ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در ماه برآورد می‌شود. سبد معیشتی بخشی خوراک، بخشی هم مسکن و آموزش و مسائل دیگر است که برای زندگی خانواده لازم است، اما من شنیده‌ام چیزی که خود نمایندگان دولت هم قبول دارند، این است که آن‌ها در مورد عدد ۱۶ میلیون و یکصد هزار تومان به نتیجه رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: انتظاری که داریم این است که به نحوی تصمیم‌گیری شود که عدد تعیین شده طبق قانون بوده و همان چیزی باشد که به صراحت در ماده ۴۱ آمده است که بر اساس نرخ تورم و سبد معیشتی افراد محاسبه شود و هم هدف قانون‌گذار تامین شود و هم شرایطی فراهم شود که کارگری که حداقل ۸ ساعت کار عمدتاً یدی انجام می‌دهد، بتواند یک زندگی حداقلی را داشته باشد.

حاجی دلیگانی بیان کرد: انتظار است اخباری که از این جلسات منتشر می‌شود گزینشی نباشد، اگر بنا است مذاکرات این جلسات منتشر شود، کامل منتشر شود اگر هم بنا نیست آن یک بحث دیگری است، ولی اگر یک جا‌هایی که برخی از نمایندگان دولت در جلسه طرفداری کارگران را می‌کنند پخش شود، ولی آن جا‌هایی که این نگاه را در جلسات اعمال نمی‌کنند، پخش نشود یک مقداری رعایت انصاف صورت نگرفته است و انتظار است در انتشار اخبار جلسات شورای عالی کار رعایت انصاف از درون جلسات شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی