تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

«روز جهانی زن»؛ افغانستان ناامن‌ترین کشور جهان

در روز جهانی زن و طبق رده‌بندی موسسه «جورج تاون»، افغانستان با کسب ۰.۲۸۶ امتیاز، ناامن‌ترین کشور جهان برای زنان به شمار می‌رود.

کد خبر: ۱۶۲۳۸۷
۰۹:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲

«روز جهانی زن»؛ افغانستان ناامن‌ترین کشور جهان

دیدارنیوز: موسسه «جورج تاون» که در عرصه حقوق زنان، صلح و امنیت فعالیت می‌کند، پس از یک تحقیق، کشور‌ها را بر اساس امنیت برای زنان رده‌بندی کرده است.

بر اساس رده‌بندی این موسسه، افغانستان با کسب ۰.۲۸۶ امتیاز، ناامن‌ترین کشور جهان برای زنان به شمار می‌رود.

به نقل از العربیه، در این رده‌بندی، دانمارک در صدر ۱۰ کشوری است که بیشترین امنیت را برای زنان در جهان دارند و پس از آن سویس، سوئد، فنلاند، لوکزامبورگ، ایسلند، نروژ، اتریش، هلند و نیوزیلند کشور‌های امن برای زنان هستند.

در ترتیب لیست ده کشوری که در زمره ناامن‌ترین کشور‌ها برای زنان اعلام شدند، پس از افغانستان نام کشور‌های یمن، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری کنگو، سودان جنوبی، بوروندی، سوریه، اسواتینی، سومالی و عراق قرار دارند.

بیانیه یوناما به مناسبت روز جهانی زن

از سوی دیگر، روزا اوتنبایوا رئیس هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) در روز جهانی زن جمعه ۱۸ حوت (اسفند) گفت که به سیاست سرکوب زنان و دختران در افغانستان باید پایان داده شود، در غیر این صورت، این کشور به سوی فقر و انزوای بیشتری خواهد رفت.

رئیس یوناما در بیانیه‌ای مجددا از حکومت طالبان خواست که به محدودیت‌ها علیه زنان و دختران پایان دهد تا از فقر و انزوای بیشتری افغانستان جلوگیری شود.

به گفته رئیس یوناما، در حالی که باید روی زنان سرمایه‌گذاری صورت گیرد و تلاش‌ها برای دستیابی به اهداف بیشتر انجام شود، اما در افغانستان برعکس آن عملی می‌شود.

او گفت: «جای اندوه است که دقیقا برعکس آن را در افغانستان می‌بینیم: «یک سرمایه‌گذاری منفی فاجعه‌بار و عمدی که صدمات شدیدی بر زنان و دختران وارد می‌کند و تنها باعث ایجاد مانع بر سر راه صلح و رفاه می‌گردد.»

یوناما ابراز نگرانی کرد که سیاست سرکوب اعمال شده از سوی طالبان، زنان را به‌دلیل ترس از بازداشت‌های خودسرانه به انزوای بیشتر سوق می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی