تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در خاورمیانه چه خبر است

جنون نتانیاهو باید متوقف شود

در صد و‌ چهل و سومین روز از «طوفان الاقصی» و جنگ میان اسرائیل و حماس، ماشین جنگی نتانیاهو به کشتار خود در غزه و مناطق دیگر ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۶۱۸۶۴
۰۸:۵۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲

لحظه به لحظه با «طوفان الاقصی»؛ ادعای اسرائیل درباره توافق آتش‌بس با حماس

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: جنگ خونین حماس و اسرائیل در غزه وارد صد و‌ چهل و سومین روز خود شد.

جنگ حماس و اسرائیل که از بامداد روز شنبه ۱۵ مهرماه با حمله گروه فلسطینی حماس آغاز شد، خاورمیانه و جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و ارتش بی‌رحم نتانیاهو همچنان در حال کشتار است.

در ادامه خبر‌های جدید از این جنگ خونین را می‌خوانید:

ساعت: ۱۹:۰۹/ خلبان آمریکایی که مقابل سفارت اسرائیل در واشنگتن خودسوزی کرد، جان باخت

پلیس واشنگتن اعلام کرد یک افسر نیروی هوایی ایالات متحده که بعد از ظهر یکشنبه ۲۵ فوریه (۶ اسفند) در اعتراض به جنگ غزه مقابل سفارت اسرائیل در واشنگتن خود را به آتش کشیده بود، سرانجام در اثر شدت جراحات جان باخت.

به نقل از یورونیوز، این مرد که لباس نظامی به تن داشت، در ویدئویی که بصورت زنده در اینترنت پخش می‌کرد، گفت: «من دیگر در نسل‌کشی شریک نخواهم بود.»

به گزارش نیویورک تایمز، او سپس مایعی شفاف را روی خود ریخت و با فریاد «فلسطین را آزاد کنید» خود را آتش زد.

این مرد پس از مهار آتش توسط افسران سرویس مخفی ایالات متحده به بیمارستانی در همان منطقه انتقال یافت و در همان زمان یک سخنگوی اداره پلیس واشنگتن وضعیت وی را «وخیم» اعلام کرده بود.

هنوز اطلاعات بیشتری درباره هویت او منتشر نشده است. یک سخنگوی نیروی هوایی آمریکا تایید کرد که این حادثه مربوط به یک خلبان مشغول به کار بوده است و شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نیز به نقل از یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده نوشت که جزئیات بیشتر پس از اطلاع‌رسانی ارتش به خانواده‌اش منتشر خواهد شد.

لحظه به لحظه با «طوفان الاقصی»؛ جنون نتانیاهو باید متوقف شود

ساعت: ۱۷:۱۵/ لاپید: جنون نتانیاهو باید متوقف و انتخابات فورا برگزار شود

به نقل از تسنیم، یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون اسرائیل گفت: «واقعیت این است که نتانیاهو در زندگی ما پس از هفتم اکتبر، جنونی است که دیگر نباید ادامه پیدا کند.

نتانیاهو مجرم است، او شایستگی (ادامه نخست وزیری) ندارد و باید فورا به سمت برگزاری انتخابات حرکت کنیم.»

لحظه به لحظه با «طوفان الاقصی»؛ حمله اسرائیل به مواضع حزب‌الله

ساعت: ۱۴:۰۱/ حمله اسرائیل به مواضع حزب‌الله

به نقل از العربیه، ارتش اسرائیل خبر داد که مواضع حزب الله «در عمق خاک لبنان» را بمباران کرده است.

ارتش اسرائیل، دوشنبه ۷ اسفند برای اولین بار از سال ۲۰۰۶، انبار‌ها و مراکز آموزش نظامی حزب الله در منطقه بعلبک در لبنان را بمباران کرد.

گروه حزب الله هم گفت: حملات اسرائیل به لبنان یک «انبار مواد غذایی» را هدف قرار داد.

ساعت: ۱۳:۱۲/ اسرائیل: حتی در صورت توافق آتش‌بس با حماس، حزب‌الله را هدف قرار خواهیم داد

وزیر دفاع اسرائیل ادعا کرد که حملات نظامی تل‌آویو علیه گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان حتی در صورت آتش‌بس با حماس در نوار غزه افزایش خواهد یافت.

به نقل از یورونیوز، حزب الله، اما اعلام کرده است که در صورت توقف حملات اسرائیل به غزه و حصول یک توافق آتش‌بس در این بخش محاصره شده از سرزمین‌های فلسطینی حملات روزانه خود را علیه مواضع اسرائیل متوقف خواهد کرد.

با این حال، یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل روز یکشنبه با تاکید بر تداوم حملات نظامی کشورش به مواضع حزب‌الله در جنوب لبنان مدعی شد: هرکسی که فکر می‌کند آتش‌بس موقت برای غزه در جبهه شمالی نیز اعمال خواهد شد، در اشتباه است.

وی افزود: «ما حملات را فارغ از آنچه در جبهه جنوبی در جریان است تا زمان رسیدن به اهداف خود ادامه خواهیم داد.»

به گفته گالانت هدف اصلی اسرائیل عقب راندن حزب‌الله از مرز‌های شمالی این کشور است و تل‌آویو به دنبال رسیدن به آن چه از راه زور و چه از طریق دیپلماسی است.

ساعت: ۱۱:۰۸/ تظاهرات حمایت از غزه در مادرید

صد‌ها نفر از مردم اسپانیا در حمایت از غزه و محکومیت تجاوازت اسرائیل به نوار غزه، در شهر مادرید تظاهرات کردند.

ساعت: ۰۸:۴۶/ خودسوزی یک نفر در مقابل سفارت اسرائیل در واشنگتن

به گفته رسانه‌ها این فرد یکی از اعضای نیروی هوایی ایالات‌متحده بوده و فریاد می‌زد «دیگر در نسل کشی شریک نخواهد بود».

به نقل از ایسنا، او بار‌ها پس از آتش گرفتن فریاد می‌زد «فلسطین را آزاد کنید». وی در بیمارستان با وضعیت وخیم به سر می‌برد.

لحظه به لحظه با «طوفان الاقصی»؛ اسرائیل به گرسنه‌ها هم رحم نمی‌کند

ساعت: ۰۸:۳۳/ اسرائیل به گرسنه‌ها هم رحم نمی‌کند

به گزارش وفا، ارتش اسرائیل جمعیت فلسطینی‌هایی را که منتظر رسیدن کامیون‌های کمک‌های غذایی به شهر غزه بودند، گلوله باران کرد که در نتیجه آن ۱۰ نفر کشته شدند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی