تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس مطرح کرد

رقم مدنظر دولت رئیسی برای افزایش حقوق تناسبی با تورم ندارد

علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با بیان اینکه رقم مدنظر دولت رئیسی برای افزایش حقوق تناسبی با تورم موجود ندارد، گفت که تورمِ امروز نتیجه سیاست‌های نادرست در بودجه‌بندی است.

کد خبر: ۱۵۹۲۸۴
۰۹:۱۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲

.

دیدارنیوز: عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: تورم یک عدد مشخص دارد و رقمی که دولت برای افزایش حقوق در نظر گرفته (۱۸درصد) با تورم موجود تناسبی ندارد که این مساله باید در زمان بودجه‌بندی برای سال آینده مدنظر قرار گیرد.

علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، درخصوص درنظر گرفتن افزایش حقوق ۱۸ درصدی برای کارمندان از سوی دولت در لایحه بودجه سال آینده، گفت: افزایش حقوق یک مسئله دو وجهی است؛ از یک سوی ممکن است عاملی برای افزایش هزینه‌های دولت باشد و منجر به ناترازی بودجه شود و از طرفی دیگر دلیلی برای افزایش تورم در کشور خواهد شد که عملا در این شرایط رشد حقوق و دستمزد کمکی در بهبود قدرت خرید مردم نخواهد داشت.

وی ادامه داد: اگر افزایش حقوق و دستمزد کمتر از تورم واقعی جامعه باشد، ممکن است باعث کاهش قدرت خرید مردم شود و فشار اقتصادی به کارگران و کارمندان وارد خواهد کرد؛ باید رشد حقوق به میزانی تعیین شود که نزدیک به تورم واقعی جامعه باشد تا فشار به جامعه کارمندی و کارگری وارد نکند و از طرفی متناسب با قدرت مالی و پرداختی دولت باشد و منجر به ناترازی بودجه و رشد تورم نگردد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان اینکه افزایش حقوق باید با دقت لازم انجام شود، عنوان کرد: در حال حاضر دولت عددی را پیشنهاد داده است و نمی‌توان با صراحت کامل رقم قطعی برای افزایش حقوق کارمندان را اعلام کرد؛ حتما در کمیسیون تلفیق با بررسی بیشتر می‌توان این مسئله را مدنظر قرار داد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده با تاکید بر لزوم مهار و کنترل تورم از سوی دولت برای حفظ قدرت خرید اقشار کارمند و کارگر، تصریح کرد: باید سیاست‌هایی از سوی دولت اتخاذ شود که منجر به رشد تورم نگردد، بحث تراز عملیاتی بودجه یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و به گونه‌ای تنظیم و ارائه شود که منجر به افزایش تورم نشود.

وی خاطرنشان کرد: تورمی که امروز در کشور شاهد آن هستیم، نتیجه سیاست‌های نادرست در بودجه‌بندی است.

عنابستانی تاکید کرد: تورم حاکم در جامعه در نتیجه یکسری عوامل به هم پیوسته است و تنها مختص به یک عامل نیست، اما با این حال تورم یک عدد مشخص دارد و رقمی که دولت برای افزایش حقوق در نظر گرفته (۱۸درصد) با تورم موجود تناسبی ندارد که این مساله باید در زمان بودجه‌بندی برای سال آینده مدنظر قرار گیرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان