تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در خاورمیانه چه خبر است

ادامه حملات اسرائیل و تیراندازی به دو مدرسه یهودی در مونترال

در حالی که پلیس کانادا از تیراندازی به دو مدرسه یهودی در مونترال خبر داده، اسرائیل ادعا کرد که حملات ادامه می‌یابد و وقفه بشردوستانه اعلام شده از سوی آمریکا صرفا برای خروج غیرنظامیان از شمال غزه است و بس.

کد خبر: ۱۵۸۲۹۵
۰۹:۰۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲

ادامه حملات اسرائیل و تیراندازی به دو مدرسه یهودی در مونترال

دیدارنیوز: اسرائیل بدنبال اعلام آمریکا مبنی بر وقفه بشردوستانه ۴ ساعته روزانه از سوی اسرائیل در جنگ غزه مدعی شد که حملات ارتش ادامه می‌یابد و این وقفه روزانه فقط برای خروج غیرنظامیان فلسطینی از کریدوری از شمال غزه به جنوب باریکه در نظر گرفته شده است.

دفتر نخست وزیر اسرائیل همزمان اعلام کرد تا زمانی که حماس گروگان‌هایی را که در ۷ اکتبر به باریکه غزه برد، آزاد نکند، آتش‌بسی در کار نخواهد بود.

هزاران هزار فلسطینی برای حفظ جان خود مجبور به ترک خانه و کاشانه خود در شمال باریکه غزه شده‌اند.

تیراندازی به دو مدرسه یهودی در مونترال کانادا

پلیس کانادا اعلام کرد که در طول شب چهارشنبه تا پنج‌شنبه به دو مدرسه مذهبی یهودی در مونترال این کشور تیراندازی شده، اما هیچ آسیبی به دنبال نداشته است.

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا روز پنجشنبه پس از صحبت از افزایش «هولناک» یهودی‌ستیزی و اسلام‌هراسی در سایه جنگ حماس و اسرائیل گفت: «می‌خواهم بسیار واضح بگویم. ما این خشونت ضدیهود را به شدیدترین وجه محکوم می‌کنیم.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی