تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
کسانی‌که به دنبال حکومت اسلامی هستند، جمهوری اسلامی را یک گذرگاه می‌بینند

فعال اصولگرا: بعید است گفتمانِ حکومت اسلامی پایداری‌ها پیروز شود

حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا درباره احتمال پیروزی طیف قالیباف و کنار زدن پایداری گفت: اگر بنا را بر این بگذاریم که مردم می‌خواهند رای دهند، مردم از جریانات تندرو گریزان هستند و بعید می‌دانم گفتمان حکومت اسلامی جریان پایداری‌ها، بتواند بر گفتمان‌های دیگر غلبه کند.

کد خبر: ۱۵۸۰۷۱
۱۰:۴۲ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲

فعال اصولگرا: مردم از جریانات تندرو گریزان هستند

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا درباره احتمال پیروزی طیف قالیباف و کنار زدن پایداری گفت: اگر بنا را بر این بگذاریم که مردم می‌خواهند رای دهند، مردم از جریانات تندرو گریزان هستند و بعید می‌دانم گفتمان جریان پایداری‌ها بتواند بر گفتمان‌های دیگر غلبه کند.

حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، درباره مرزبندی‌های جدید در جریان اصولگرایی به منیبان گفت: به نظر می‌رسد در انتخابات‌های آینده مرزبندی بین جریان اصولگرایی خود را بیشتر نشان می‌دهد و رقابت در جریان اصولگرایی شکل بیشتری خواهد گرفت. اینکه فکر کنیم توافقی شکل خواهد گرفت بعید به نظر می‌رسد. با این دسته بندی‌های جدید از جمله مبنا و شریان و... می‌توانم بگویم که سه جریان اصلی و کسانیکه به دنبال حکومت اسلامی هستند، جمهوری اسلامی را یک گذرگاه می‌بینند. گروه دوم جمهوری خواه هستند و جمهوری اسلامی را از دریچه قانون دنبال می‌کنند؛ گروه سوم نیز راه خود را دنبال می‌کنند و کسانی هستند که جریان جدیدی را دنبال می‌کنند. حالا باید ببینیم که اقبال مردم نسبت به این سه گفتمان چگونه است. مسئله مهم‌تر از گفتمان جریان‌های داخلی اصولگرایی، بحث رقیب هم مطرح است که آیا رقیب، یک رقیب قدرتمند است یا خیر و ممکن است در برابر رقیب برخی ائتلاف‌هایی داشته باشند. با توجه به اینکه اصلاح طلبان حضور چندانی ندارند رقابت میان اصولگرایان جدی خواهد بود.

او در ادامه درباره احتمال ایجاد تضاد بیشتر با جبهه پایداری در میان اصولگرایان اظهار کرد: جریان پایداری جریانی است که بر مبنای حکومت اسلامی حرکت می‌کند؛ قانون اساسی آن‌ها نیز قرآن است و بحث مهدویت را مطرح می‌کنند. آن‌ها جمهوری خواهان را از جمله قالیباف و برخی دیگر از اصولگرایان را قبول ندارند و آن‌ها را منحرف می‌دانند. این مرزبندی‌ها در انتخابات قبلی خود را نشان داد و هر کسی سهم خود را گرفت. این دفعه به نظر می‌رسد مرزبندی‌های اصولگرایان مشخص است.

کنعانی مقدم درباره احتمال پیروزی طیف قالیباف و کنار زدن پایداری گفت: اگر بنا را بر این بگذاریم که مردم می‌خواهند رای دهند، مردم از جریانات تندرو گریزان هستند و بعید می‌دانم گفتمان حکومت اسلامی جریان پایداری‌ها، بتواند بر گفتمان‌های دیگر غلبه کند. شواهد نشان می‌دهد که اگر مردم پای صندوق بیایند و تمایل به حضور در صحنه داشته باشند حتما به دنبال کسانی می‌روند که با گفتمان مشکلات کشور را حل کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی