تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بورل: تخلیه شمال غزه در ۲۴ ساعت غیرممکن است

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که تخلیه یک میلیون فلسطینی از شمال غزه به جنوب این منطقه در ۲۴ ساعت غیرممکن است.

کد خبر: ۱۵۷۰۶۳
۱۰:۰۶ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲

بورل: تخلیه شمال غزه در ۲۴ ساعت غیرممکن است

دیدارنیوز: جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که تخلیه یک میلیون غیرنظامی از شمال غزه اقدامی بسیار خطرناک و تقریبا غیرممکن است.

بورل، شنبه ۲۲ مهر در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد کاملا موافق هستم که کوچ‌دادن یک میلیون غیرنظامی از شمال غزه به عنوان یک منطقه جنگی به مکانی تحت محاصره و بدون آب و غذا و سرپناه اقدامی بسیار خطرناک به‌شمار می‌رود.»

به نقل از العربیه، مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه هم تصمیم دولت اسرائیل به اخراج فلسطینیان از شمال غزه را محکوم کرد.

گریفیتس در «ایکس» نوشت که این اقدام مخالف قوانین جنگ و غیرانسانی است.

او تاکید کرد که غزه به یک منطقه جنگی تبدیل شده است و همه راه‌های مواصلاتی و منازل ویران شدند و جایی برای پناه گرفتن در این منطقه وجود ندارد.

گریفیتس تصریح کرد که وادار کردن زنان و کودکان برای انتقال از مکانی پرجمعیت به مکان پرجمعیت دیگر بدون آتش‌بس موقت، اقدامی پر خطر محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی