تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
وزیر کشور دولت سیزدهم مدعی شد

همه طیف‌ها در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

احمد وحیدی، وزیر کشور دولت سیزدهم مدعی شد که همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کرده‌اند.

کد خبر: ۱۵۶۴۸۳
۱۷:۰۱ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

همه طیف‌ها در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، احمد وحیدی در همایش اعضای هیئت‌های نظارت استانی سراسر کشور که با عنوان «انتخابات قوی، منظم و موثر» در مشهد مقدس برگزار شد، با بیان این‌که امسال قله حرکت ما بحث انتخابات است، گفت: انتخابات‌ها رویداد‌های حساسی در سرنوشت کشور هستند و همیشه انتخابات اهمیت زیادی پیدا می‌کند، اما امسال این انتخابات یک ویژگی خاصی دارد.

وی ادامه داد: چهار راهبرد انتخاباتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بسیار مهم است، اما بحث مشارکت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر کشور با بیان اینکه بحمدالله مجریان و ناظران تعامل خوبی با یکدیگر دارند، گفت: امروز مسئولیت بزرگی (انتخابات) بر گردن ما قرار گرفته که انجام این امر نیازمند مجاهدت بزرگی است.

وحیدی به برخی ادعا‌ها مبنی بر اینکه مردم از انتخابات ناامید و منزوی شده‌اند، اشاره و تاکید کرد: ثبت‌نام حدود ۴۹ هزار نفر در مرحله پیش ثبت‌نام که از همه طیف‌های فکری هستند، نشان داد که اینگونه نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بند‌هایی از سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی رهبر معظم انقلاب گفت: بسترسازی برای اجرایی شدن این سیاست‌ها از وظایف ماست که باید در این راستا تلاش کنیم.

وزیر کشور تاکید کرد: باید هنجار‌های انتخابات را در فرهنگ عمومی نهادینه کنیم؛ چراکه نظام ما یک نظام مردم‌سالار و موجب افتخار ماست.

وحیدی در پایان انتخابات را امانت سنگینی دانست و خاطرنشان کرد: این امانت سنگین امروز برعهده ماست که ان‌شاءالله امین خوبی باشیم و انتخابات نمونه‌ای برگزار کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی