تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پوتین بالاخره نفس راحت کشید؟

واگنر در ۲۰۰ کیلومتری مسکو؛ «پریگوژین» دستور عقب‌نشینی داد

در شرایطی که پیشروی گروه نظامی واگنر به سمت مسکو جریان داشت، یوگنی پریگوژین رهبر این گروه با پیشنهاد بلاروس برای توقف پیشروی و درگیری‌ها موافقت کرد.

کد خبر: ۱۵۱۶۲۲
۲۱:۲۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۲

واگنر در ۲۰۰ کیلومتری مسکو؛ «پریگوژین» دستور عقب‌نشینی داد

دیدارنیوز: رئیس جمهور بلاروس خبر داد که با رئیس گروه واگنر صحبت کرده و با وی درباره توقف درگیری‌ها و برداشتن گام‌هایی برای تنش زدایی گفتگو کرده است.

فارس نوشت: «سرویس مطبوعاتی رئیس جمهور بلاروس گزارش داد، پریگوژین پیشنهاد لوکاشنکو برای توقف پیشروی جنبش واگنر در روسیه و برداشتن گام‌های بیشتر برای تنش زدایی را پذیرفت.

سرویس مطبوعاتی لوکاشنکو اعلام کرد که در حال حاضر پیش‌نویس گزینه قابل قبولی برای حل و فصل وضعیت گروه "واگنر" با ضمانت‌های امنیتی برای مبارزان آن وجود دارد.

بر اساس اعلام ریاست جمهوری بلاروس، گفتگوی لوکاشنکو با پریوگوژین با هماهنگی ولادیمیر پوتین انجام شده است.

رسانه‌ها گزارش داده‌اند که یکی از نکات توافق با واگنر، انجام برخی تغییرات در وزارت دفاع روسیه بوده است.

پس از این توافق، رئیس گروه واگنر در پیامی صوتی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، به نیرو‌های خود دستور داد با هدف جلوگیری از خونریزی، به پایگاه‌های خود بازگردند.

وی در این پیام گفت در حالی که ۲۰۰ کیلومتر با پایتخت فاصله داریم، تصمیم گرفتیم که جلوی ریخته شدن خون روس‌ها را بگیریم و به پایگاه‌های خود بازگردیم.

شامگاه جمعه فرمانده گروه واگنر در بیانیه‌ای مدعی شد نیرو‌های ارتش روسیه به مواضع این گروه حمله کرده‌اند.

یوگنی پریگوژین در بیانیه‌ای که ابتدا صحت آن مورد تردید واقع شد، اما بعدا مورد تأیید قرار گرفت گفت: «یک حمله موشکی به مواضع گروه واگنر انجام شد. قربانیان زیادی وجود دارد.»

شورش نیرو‌های گروه نظامی واگنر در روسیه در حالی انجام شده است که رئیس این گروه نظامی در پیامی که امروز صبح در تلگرام منتشر کرد گفت که «آماده مرگ» بوده و از تلاش خود برای سرنگونی دولت روسیه خبر داد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی