تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

توضیحات وزیر کشور درباره انتخابات و راهپیمایی اربعین

احمد وحیدی، وزیر کشور با تاکید بر اینکه انتخابات، از اولویت‌های مهم استانداران است، راهپیمایی اربعین را از دیگر موضوعات مورد توجه و پیش رو خواند و گفت: در این ارتباط برخی استان‌های مرزی در غرب کشور به صورت مستقیم درگیر هستند.

کد خبر: ۱۵۰۹۸۳
۱۲:۰۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲

توضیحات وزیر کشور درباره انتخابات و راهپیمایی اربعین

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: انتخابات، یکی از اولویت‌های مهم در سال جاری است.

احمد وحیدی در جلسه مشترک استانداران با سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌رسانی، بر تحقق راهبرد چهارگانه رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات تاکید کرد.

وزیر کشور در ادامه راهپیمایی اربعین را از دیگر موضوعات مورد توجه و پیش رو خواند و گفت: در این ارتباط برخی استان‌های مرزی در غرب کشور به صورت مستقیم درگیر هستند و سایر استان‌ها نیز لازم است به این استان‌ها یاری دهند.

وحیدی برگزاری راهپیمایی منظم، زمانبندی شده و سازمان یافته اربعین را از دیگر برنامه‌های مهم وزارت کشور خواند و افزود: اقدامات و برنامه‌های دست اندرکاران اجرایی آن برای اعزام زایران باید از مبداء شروع شود.

وی همچنین بر توجه استانداران به آسیب‌های اجتماعی تاکید و خاطر نشان کرد، در این ارتباط نیز فعال کردن ظرفیت‌های مردمی اهمیت ویژه‌ای دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی