تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
کد خبر: ۱۵۰۹۸

اینفوگرافیک/ آلودگی هوا با بدن چه می‌کند؟

۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
طبق اعلام وزارت بهداشت، آلودگی هوا چهارمین علت مرگ و میر و دومین علت بیماری‌هایی مانند سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان‌ ریه در جهان است. شهر تهران نیز در حال حاضر از بین ۲۶ شهر آلوده جهان، در رتبه ۱۲ قرار دارد. افزون بر آن، سالانه هفت میلیون انسان بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند و به طور کلی از هر ۱۰ مرگی که رخ می‌دهد، یک مورد مرگ ناشی از آلودگی هواست. بخشی از این آمارها را رئیس گروه سلامت هوا و تغییرات اقلیمی وزارت بهداشت اعلام کرده است.
اینفوگرافیک/ آلودگی هوا با بدن چه می‌کند؟
گرافیک: پدرام آقائی


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: