تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

وزیر ارشاد نظاره‌گر «هفت خان اسفندیار»

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته با حضور در تالار وحدت به تماشای نمایش موزیکال هفت خان اسفندیار نشست.

کد خبر: ۱۴۹۶۱۱
۱۱:۳۸ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲

وزیر ارشاد نظاره‌گر «هفت خان اسفندیار»

دیدارنیوز: محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته (یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت) با حضور در تالار وحدت به تماشای اجرای ویژه نمایش موزیکال «هفت خان اسفندیار» به کارگردانی حسین پارسایی و رهبری ارکستر بردیا کیارس که به مناسبت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی روی صحنه رفت، نشست.

محمدمهدی اسماعیلی پس از تماشای نمایش «هفت خان اسفندیار» با بیان اینکه تماشای این اثر هنری همزمان با سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی لذت تماشای آن را دو چندان کرده است، گفت: «شاهنامه فردوسی و دیگر مواریث ادبی، فرهنگی و تاریخی ایران عزیز بیش از آنکه صرفا داستان و شعر باشند، دربرگیرنده حکمت و فضیلت‌اند.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان با آرزوی موفقیت برای گروه اجرایی این نمایش مطرح کرد: «روحیه ایثار، گذشت، فداکاری و روحیه توحیدی که در تاریخ ایران زمین است از امتیازات مهم داستان‌هایی، چون «هفت خان اسفندیار» به شمار می‌آید که در این نمایش به خوبی به اجرا درآمده بود.»

«هفت‌خان اسفندیار» یکی از داستان‌های مشهور شاهنامه اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی است که حکایت سفر پرماجرای اسفندیار رویین‌تن به قصد رهاندن خواهرانش همای و به‌آفرید از چنگ تورانیان را روایت می‌کند.

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی)، سیدمحمد هاشمی (جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، فرشاد مهدی‌پور (معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی)، چانگ هوآ (سفیر چین)، دینیس نافیکوف (دبیر دوم سفارت روسیه)، عباس موزون (پژوهشگر، مجری و کارگردان)، شهرزاد کمال‌زاده (بازیگر)، گروهی از اعضای انجمن آشوری‌های تهران و جمعی از اصحاب رسانه مهمانان شب گذشته «هفت خان اسفندیار» بودند.

نمایش موزیکال «هفت‌خان اسفندیار» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج از هفته اول اردیبهشت سال جاری با همکاری بنیاد فرهنگی هنری رودکی ساعت ۱۸ در تالار وحدت روی صحنه است.

این نمایش موزیکال در روز‌های ۲۷، ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت هم روی صحنه می‌رود و در روز‌های بعدی هم تمدید خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی