تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
در واکنش به قطعنامه شورای امنیت مطرح شد

ادعای طالبان؛ محدودیت کار زنان مساله داخلی است!

وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان (طالبان) در واکنش به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد تأکید کرد محدودیت بر کار زنان در این کشور موضوعی داخلی است!

کد خبر: ۱۴۸۷۴۸
۱۱:۱۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

ادعای طالبان؛ محدودیت کار زنان مساله داخلی است!

دیدارنیوز: وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان در واکنش به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر لغو ممنوعیت کار و تحصیل زنان و دختران در افغانستان اظهار داشت این موضوع یک مسئله داخلی و اجتماعی افغانستان است و بر دیگر کشور‌ها تأثیری نخواهد گذاشت.

در این اطلاعیه آمده است مطابق با قوانین بین‌المللی و تعهد قوی کشور‌های عضو سازمان ملل متحد برای احترام به انتخاب‌های مستقل افغانستان، محدودیت بر کار زنان افغانستان در نهاد‌های سازمان ملل یک مسئله اجتماعی داخلی افغانستان است که هیچ تأثیری بر کشور‌های خارجی ندارد.

اطلاعیه می‌افزاید کابل نسبت به حقوق زنان متعهد است(!)، اما باید به تنوع و تفاوت‌ها احترام گذاشته شود و این موضوعات سیاسی نگردد.

مطلب مرتبط:

فاجعه در افغانستان/ سازمان ملل: شمار فقرا در حکومت طالبان ۲ برابر شده!

انتقاد یک روزنامه از جمهوری اسلامی؛ به طالبان امتیاز می‌دهید

بهانه طالبان برای بستن یک رادیو؛ موسیقی و صدای «لطیف» زنان!

بازداشت حامی آموزش دختران در افغانستان!

سد طالبان علیه تحصیل دختران؛ درخواست کمک از ایلان ماسک!

عبدالله: هرگونه خشونت و نابرابری در قبال «زنان» ناپسند است

درخواست عفو بین‌الملل از طالبان؛ به نقض حقوق بشر پایان بده

دانمارک به تمام زنان و دختران افغانستان پناهندگی می‌دهد

طالبان: حضور دختران در کنکور ممنوع است!

وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان در ادامه نیز از بخشی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص تأکید بر استقلال، تمامیت ارضی، وحدت ملی، افغانستان صلح‌آمیز و با ثبات و از حاکمیت این کشور به رهبری و مالکیت افغان‌ها استقبال کرد.

اطلاعیه با استقبال از کمک‌های بشردوستانه به افغانستان می‌افزاید این کشور بعد از جنگ به بازسازی، رفع محدودیت و تحریم بدون قید و شرط و کمک‌های بشری و توسعه‌ای نیاز دارد.

هیئت حاکمه در ادامه تنها راه حل بحران کنونی در افغانستان را رفع محدودیت‌ها و کمک‌ها در بخش تغییرات اقلیمی، اقتصادی، زیربنایی و پاسخ به نیاز‌های توسعه‌ای مردم دانست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی