
تصویر نامهای به دیدارنیوز رسیده که نشان می دهد، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان برای جذب نیرو حجمی، نمایندگان خوزستان را مطلع کرده و به نوعی از آنها اجازه گرفته.
دیدارنیوز _ سرویس خوزستان: محمود دشت بزرگ، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان، نامهای برای نمایندگان استان ارسال کرده و در آن از جمله ذکر شده:« این آگهی جذب نیروی حجمی نگهبان پست برق را مناسب ذینفعان اطلاعرسانی کنند»!
تصویر نامه را اینجا ببینید
برداشتی که از این نامه میتوان کرد این است، که گویی آقای مدیر عامل به نمایندگان سر نخ داده، که نزدیکان خود را برای جذب، معرفی کنند.
به نظر آقای مدیر عامل باید توضیح دهد که استناد قانونی این اقدام او چیست و چرا نمایندگان مجلس باید نقش اطلاع رسانی در این فقره، ایفا کنند؟
و این در حالی است که عدم توسعه پستهای انتقال از مشکلات اصلی این حوزه منطقهای است و تجهیزات فرسوده هستند.
به نظر میرسد آقای مدیرعامل! به جای ظرفیت سازی مناسب و نگرانی برای رشد بار سالانه و خاموشی های مداوم، نگران رضایت نمایندگان است که کاری را بدون اجازه آنها انجام ندهد.
متاسفانه مدیرعامل ما هم در برق اهواز چنین کاری رو داره در استخدامی ها انجام میده ، توضیحات اینکار بسیار مفصل و اگه دستگاه های نظارتی بخوان ورود کنند باید بیان و از نزدیک مستندات رو بررسی کنند که هن در مورد سن، هم ظرفیت، هم اطلاع رسانی، هم تناسب فیزیکی و ... که در شرایط هم آورده بودن چقدر تخلف شده.