تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

جنگنده آمریکایی یک «شی ناشناس» را بر فراز خاک کانادا ساقط کرد

یک هواپیمای جنگنده ارتش آمریکا روز شنبه در جریان عملیات مشترک ایالات متحده با کانادا یکی «شی ناشناس» را در آسمان این کشور ساقط کرد.

کد خبر: ۱۴۵۰۸۰
۱۲:۳۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱

جنگنده آمریکایی یک «شی ناشناس» را بر فراز خاک کانادا ساقط کرد

دیدارنیوز: این حادثه تنها یک هفته پس از سرنگونی بالن متعلق به چین در نزدیکی ساحل شرقی آمریکا توسط جنگنده‌های ارتش این کشور روی داد. به گفته جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا این «شی ناشناس» هنگام پرواز در شمال شرقی این کشور سرنگون شد.

ارتش آمریکا روز جمعه نیز یک «شیء» دیگر را در آسمان ایالت آلاسکا ساقط کرده بود.

در عملیات روز شنبه یک جنگنده آمریکایی و یک جنگنده کانادایی شرکت داشتند. کاخ‌سفید اعلام کرد که این «شی ناشناس» به توصیه ارتش‌های آمریکا و کانادا و «محض احتیاط» سرنگون شد.

نخست‌وزیر کانادا گفته است که ارتش کشورش اکنون وظیفه جمع‌آوری قطعات این «شی ناشناس» و بررسی آن را برعهده دارد. بنا به گزارش‌ها این «شی ناشناس» در ارتفاع ۱۲ هزار و ۲۰۰ متری از سطح زمین در حال پرواز بود.

وزیر دفاع ملی کانادا گفته است که این «شی ناشناس» به طور بالقوه تهدیدی برای امنیت پرواز هواپیما‌های غیرنظامی محسوب می‌شد.

از سوی دیگر ارتش آمریکا شنبه شب اعلام کرد که یک جنگنده این کشور برای بررسی «اختلال راداری» در مونتانا در آسمان این ایالت به پرواز درآمد. بنا به گزارش‌ها این جنگنده موفق به شناسایی هیچ «شی» مشکوکی نشد، اما نیرو‌های نظامی ایالات متحده همچنان شرایط را زیر نظر دارند.

حریم هوایی شمال شرقی آمریکا برای کمک به عملیات ارتش ایالات متحده برای مدتی بسته شد.

مقام‌های آمریکا می‌گویند به شواهدی دست یافته‌اند که بالن سرنگون شده چین در نزدیکی ساحل کارولینای جنوبی مجهز به ابزار جاسوسی بود و امکان استفاده از آن برای تحقیق‌های هواشناسی وجود نداشت. پکن مدعی شده بود که این بالن برای بررسی‌های هوشناسی به پرواز درآمده و از مسیر خود منحرف شده بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی