تیتر امروز

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم
گفت و گوی ویژه دیدار با یکی از اعضای کارگروه انتخاب وزیر نفت

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم

دیدارنیوز در روزهایی که بازار گمانه زنی ها برای انتخاب وزراء داغ است، در یک گفت و گوی ویژه خبری آنچه در کارگروه انتخاب وزیر نفت گذشته است را از علی بختیار عضو این کارگروه و نماینده پیشین مجلس...
محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت
گفتگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با جوان‌ترین عضو شورای راهبری رئیس جمهور

محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان جوان‌ترین عضو شورای راهبری چند روز مانده به اعلام نام وزرای دولت چهاردهم بود؛ محمد رهبری که عنوان جامعه شناس هم دارد، مهمان استودیو دیدار بود.

تحریم‌های آمریکا علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی، چینی و ایرانی

وزارت خزانه داری آمریکا ۴۰ فرد و نهاد در ۹ کشور از جمله روسیه، چین و ایران را فاسد یا ناقض حقوق بشر خوانده و تحریم کرده است.

کد خبر: ۱۴۱۶۷۳
۰۸:۲۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱

تحریم‌های آمریکا علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی، چینی و ایرانی

دیدارنیوز: آمریکا به بهانه نقض حقوق بشر ده‌ها فرد و نهاد روسی، چینی و ایرانی را تحریم کرد.

به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت که تحریم‌هایی علیه لی ژنیو و ژو ژیو شین رونگ، هر دو اتباع چینی، و ۱۰ نهاد مرتبط با این دو، از جمله شرکت دریایی پینگتان (PME.O) به دلیل آنچه که واشنگتن می‌گوید به نقض حقوق بشر مرتبط است، اعمال کرده است.

این اولین باری است که آمریکا، یک شرکت پذیرفته شده در بورس نزدک را تحریم کرده است. واشنگتن همچنین ۱۵۷ کشتی ماهیگیری با پرچم چین مرتبط با نهاد‌های تحریم شده را هدف قرار داد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در ماه ژوئن یک یادداشت امنیت ملی را برای مبارزه با ماهیگیری غیرقانونی امضا کرد که بخشی از تلاش‌ها برای کمک به کشور‌ها برای مبارزه با تخلفات ادعایی ناوگان ماهیگیری از جمله ناوگان‌های چین است.

کشور‌های سراسر جهان از شیوه‌های ماهیگیری چین انتقاد می‌کنند و استدلال می‌کنند که کشتی‌های این کشور اغلب مناطق انحصاری اقتصادی ۲۰۰ مایلی دریایی (۳۷۰ کیلومتری) آن‌ها را نقض می‌کنند و باعث آسیب زیست‌محیطی و خسارات اقتصادی می‌شوند. مدافعان حقوق دریایی می‌گویند که ماهیگیری غیرقانونی می‌تواند به سایر فعالیت‌های غیرقانونی، مانند قاچاق انسان و کار اجباری، به دلیل اجرای ضعیف در سراسر حوزه‌های قضایی بین المللی مرتبط باشد.

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و ​​اطلاعات مالی در بیانیه‌ای گفت: «این تحریم‌ها نشان می‌دهد که ما تا چه اندازه مشکل ماهیگیری غیرقانونی و محاکمه عاملان نقض جدی حقوق بشر را جدی می‌گیریم».

سفارت چین در واشنگتن آمریکا را به دلیل «اعمال تحریم‌های یکجانبه به بهانه حقوق بشر» محکوم کرد. لیو پنگیو، سخنگوی سفارت چین در آمریکا گفت: «ایالات متحده در موقعیتی نیست که تحریم‌های غیرقابل توجیهی را علیه سایر کشور‌ها اعمال کند یا به عنوان پلیس جهانی عمل کند.»

در اقدامی جداگانه، وزارت خزانه داری آمریکا همچنین ۴۰ فرد و نهاد در ۹ کشور از جمله روسیه، چین و ایران را فاسد یا ناقض حقوق بشر خوانده و تحریم کرده است.

واشنگتن تحریم‌هایی را علیه کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه اعمال کرد و آن را به کمک به نظارت بر آنچه که واشنگتن «رفراندوم‌های ساختگی» در مناطق تحت کنترل روسیه در اوکراین خوانده متهم کرد.

وزارت خزانه داری همچنین علیه چهار نفر متهم به دخالت مستقیم در عملیات فیلتراسیون روسیه اقدام کرد. وزارت امور خارجه دو شهروند روسیه را به اتهام نقض حقوق بشر علیه غیرنظامیان اوکراینی معرفی کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی