تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.
برخی از استانداران رئیسی واقعا ضعیف هستند و واقعا تعطیل‌اند!

رحیمی: بخشی از وزرای «رئیسی» باید تغییر کنند

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس با اشاره به اینکه کابینه رئیسی همتراز و همپای خود رئیسی حرکت نمی‌کند، گفت: به‌نظرم نیاز است دولت با مجلس وارد تعامل و گفتگو شود و بخشی از این وزرا را تغییر دهد قبل از اینکه مجلس وارد شود و کل کابینه را از اکثریت بیندازد.

کد خبر: ۱۴۱۳۲۳
۱۰:۲۰ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱

کابینه رئیسی همتراز خودش حرکت نمی‌کند

دیدارنیوز: نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس گفت: به‌نظر من کابینه رئیسی همتراز و همپای خود رئیسی حرکت نمی‌کند، به‌نظرم نیاز است دولت با مجلس وارد تعامل و گفتگو شود و بخشی از این وزرا را تغییر دهد قبل از اینکه مجلس وارد شود و کل کابینه را از اکثریت بیندازد.

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی، در خصوص ضعف و قوت‌های کابینه دولت و لزوم انجام برخی اصلاحات در چینش اعضای کابینه دولت و همچنین اصلاح برخی سیاست‌ها در جهت عمل به وعده‌هایی که از سوی رئیس‌جمهور مطرح شده است، گفت: نظر من این است که دولت می‌تواند کابینه قوی‌تری داشته باشد. این یک واقعیت است که دولت رئیسی در شرایط بدی شروع به کار کرد و بدشانسی هم آورد؛ از یک طرف در اوج تحریم‌ها، فشارها، کمبود مالی و ضعف مالی و از طرف دیگر با این تنش‌های اجتماعی و اعتراضات مواجه شد و خیلی از مسائلی که هر دولتی را زمین‌گیر می‌کند.

وی ادامه داد: الان به‌نظر من بعد از گذر از این اغتشاشات و آرام شدن اوضاع و از طرف دیگر با کسب یک تجربه یک سال و اندی و در اختیار داشتن مسئولیت قوه مجریه، زمان آن رسیده است که کابینه را ترمیم کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: به‌نظر من کابینه رئیسی همتراز و همپای خود رئیسی حرکت نمی‌کند و رئیسی با توجه به اینکه قول‌ها و وعد‌هایی به مردم داده و بر اساس آن‌ها توقعاتی در مردم ایجاد شده، باید منطبق بر آن وعده‌ها و در جهت تحقق آن‌ها اصلاحاتی در کابینه انجام دهد.

رحیمی جهان‌آبادی درخصوص وزارت‌خانه‌هایی که در تراز رئیس‌جمهور نیستند و نیاز به اصلاح دارند، اظهار داشت: برای مثال الان وزارت کشاورزی به نظر من نمی‌تواند هم‌پای دولت و مطالبات مردم حرکت کند، وزارت راه مشکل داشت که خب وزیر تغییر کرده و ان‌شاءالله وزیر جدید بتواند همکاری لازم را داشته باشد. یا برخی وزارتخانه‌های دیگر مانند وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عقیده من هیچ عملکرد قابل دفاعی ندارد، وزارت ارشاد هم عملکرد مناسب و قابل دفاعی ندارد.

وی با اشاره به لزوم آغاز اصلاحات از سوی دولت خاطرنشان کرد: این‌ها مواردی است که به‌نظرم نیاز است دولت با مجلس وارد تعامل و گفتگو شود و بخشی از این وزرا را تغییر دهد قبل از اینکه مجلس وارد شود و کل کابینه را از اکثریت بیندازد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: این راهکاری است که ما داریم، ما هم در صحبت‌هایی که داشتیم اینطور متوجه شدیم که رئیسی اهل تعامل و گفتگو است، حرف مردم و نمایندگان را می‌شنود و این تغییراتی که دارد انجام می‌شود مانند وزارت کار و وزارت راه در همین جهت است و ممکن است برخی تغییرات دیگر هم انجام شود که در اثر همین شنیدن صدای نقدهاست.

وی ادامه داد: تغییرات در یکی دو وزارتخانه دیگر و بعضی از استانداران می‌تواند در دستورکار باشد، برخی از استانداران رئیسی واقعا ضعیف هستند، یعنی واقعا تعطیل‌اند به مفهوم واقعی کلمه و اگر این‌ها را تغییر ندهند، فشار روی دولت زیاد می‌شود.

نماینده مردم تایباد و تربت جام در رابطه با لزوم اصلاح سیاست‌ها در دولت ابراز داشت: به نظر من دولت دارد در انجام وعده‌های خود ضعیف ظاهر می‌شود و این ضعیف ظاهر شدن دولت دارد سرمایه اجتماعی کشور را از بین می‌برد؛ چون مردم اعتماد و توجه کردند و الان توقع دارند این مطالبات برآورده شود.

وی اضافه کرد: بحث مسکن، اشتغال، حفظ ارزش پول ملی، مهار تورم و ... وعده‌های متعددی بود که مطرح شد و هیچکدام از این‌ها اتفاق نیفتاده و ما هم نگران هستیم. در واقع این انتقادات و نگرانی‌هایی که مطرح می‌کنیم برای کمک به دولت و به دلیل همین نگرانی است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه عنوان کرد: البته سیاست رئیسی در برخی امور هم بسیار مثبت بوده است، برای مثال در حوزه بهبود روابط با همسایگان رئیسی و وزارت خارجه خیلی خوب عمل کرده است. در حوزه توجه به مسائل اقتصادی در سیاست خارجی به نظر من وزارت خارجه بسیار مثبت و موفق عمل کرده است. اصلا می‌توان گفت یکی از نقاط قوت دولت رئیسی وزارت امور خارجه است که دارد خوب و موفق عمل می‌کند، ولی سایر وزارتخانه‌ها به نظرم یک مقداری به تغییر و تحرک بیشتری نیاز دارند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها