تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

گفتگوی تصویری «رئیسی» با ناوگروه‌های ارتش در دریای سرخ و اقیانوس آرام

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در ارتباط تصویری با ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش مستقر در اقیانوس آرام و دریای سرخ، برای آن‌ها آرزوی موفقیت کرد.

کد خبر: ۱۴۱۰۵۴
۱۵:۳۸ - ۰۶ آذر ۱۴۰۱

گفتگوی تصویری «رئیسی» با ناوگروه‌های ارتش در دریای سرخ و اقیانوس آرام

دیدارنیوز: رئیس جمهور در ادامه برنامه سفر به شهرستان جاسک و منطقه دوم دریایی ولایت نداجا در ارتباط تصویری با ناوگروه‌های ۸۵، ۸۶ و ۸۷ نیروی دریایی ارتش با فرماندهان این ناوگروه‌ها، فرماندهان ناوشکن بایندر و ناو پشتیبانی رزمی بندرعباس در آب‌های دریای سرخ و فرماندهان ناوبندر مکران و ناوشکن دنا در آب‌های اقیانوس آرام گفتگو کرده و از آخرین وضعیت ماموریت این ناوگروه‌ها مطلع شد.

رئیس جمهور ضمن آرزوی موفقیت برای فرماندهان و افسران نیروی دریایی ارتش مستقر در این ناوگروه‌ها، از نقش‌آفرینی آن‌ها در تامین امنیت جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

دیدار با تعدادی از خانواده‌های معظم شهدا و خانواده کارکنان منطقه دوم دریایی ارتش از دیگر برنامه‌های رئیس جمهور در بندر راهبردی جاسک است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی