تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

خراسان شمالی در رتبه دوم مبارزه با قاچاق کالا

علی وفاخواه، معاون اداره‌کل صمت خراسان شمالی گفت: دومین استان کشور در جریان مقابله با پدیده قاچاق کالا هستیم. درج شناسه کالا بر روی برخی از گروه‌های کالایی الزامی شده و تمام لوازم خانگی، لوازم بهداشتی، پوشاک و دخانیات موجود در بازار باید دارای شناسه معتبر کالا باشند.

کد خبر: ۱۴۰۸۹۲
۱۴:۳۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱

خراسان شمالی در رتبه دوم مبارزه با قاچاق کالا

دیدارنیوز: معاون اداره‌کل صمت خراسان شمالی گفت: دارای رتبه دوم مبارزه با قاچاق کالا در کشور هستیم.

علی وفاخواه با اشاره به لزوم برخورد جدی با ورود کالای قاچاق، اظهار داشت: مبارزه با قاچاق کالا به دلیل حمایت از تولید ملی، یک وظیفه جدی و اساسی است.

وی افزود: در خراسان شمالی این موضوع با جدیت در حال پیگیری است و دومین استان کشور در جریان مقابله با پدیده قاچاق کالا هستیم.

معاون تولید داخلی و حمایت از مصرف کننده اداره‌کل صمت خراسان شمالی گفت: استان ما استانی مصرف کننده است و اگر کالای قاچاق هم در بازار وجود داشته باشیم از طریق مبادی استان‌های همجوار وارد می‌شود.

وفاخواه تصریح کرد: درج شناسه کالا بر روی برخی از گروه‌های کالایی الزامی شده و تمام لوازم خانگی، لوازم بهداشتی، پوشاک و دخانیات موجود در بازار باید دارای شناسه معتبر کالا باشند.

بنابر اعلام پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان شمالی، حدود ۳۰ درصد کالای قاچاق وارد شده در کشور توسط دستگاه‌های مسئول کشف می‌شود.

به اذعان کارشناسان، پدیده قاچاق کالا در استان خراسان شمالی به دلیل فعالیت‌های زیرزمینی و غیرقانونی به ویژه در کالا‌هایی نظیر بهداشتی و آرایشی قابل رصد و کشف نیست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی