تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

هواشناسی ایران؛ سامانه بارشی جمعه وارد می‌شود

سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور طی روز جمعه و آغاز بارش باران و برف در مناطق غرب و شمال غربی خبر داد. این سامانه بارشی شنبه آینده تقویت می‌شود.

کد خبر: ۱۴۰۷۸۹
۰۹:۳۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ سامانه بارشی جمعه وارد می‌شود

دیدارنیوز: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی تا روز پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو آرام و پایداری حاکم است و در شهر‌های صنعتی و پُرجمعیت تهران، کرج، ارومیه، اراک و اصفهان به‌ویژه طی ۳ روز آینده باعث افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

امروز در جزایر واقع در خلیج‌فارس در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور ابرناکی رگبار، باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

شنبه ضمن تقویت سامانه بارشی در غرب و شمال غرب، گستره بارش‌ها به جنوب غرب و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی نیز کشیده می‌شود. بارش در ارتفاعات و مناطق سردسیر به شکل برف خواهد بود.

توصیف سامانه: پایداری هوا

نوع مخاطره: سکون هوا و افزایش غلظت آلاینده‌های جوی

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۰۹/۰۱: تهران، کرج، اراک، ارومیه، اصفهان، تبریز و مشهد.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۰۲: تهران، کرج، اراک، ارومیه، اصفهان، تبریز و مشهد.

اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص‌های آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها.

توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کاهش تردد غیرضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز به‌ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر