تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رونمایی از لباس اول تیم ملی

ایران، چهارمین سفید گروه دوم

طراحی پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در آستانه آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ واکنش‌های زیادی را از سوی فوتبالی‌ها به دنبال داشته است. جالب اینکه سه تیم دیگر این گروه نیز لباس سفید را در کیت‌های اول و دوم خود دارند.

کد خبر: ۱۴۰۱۲۳
۱۸:۰۱ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

لباس تیم ملی ایران
دیدارنیوزـ سرویس ورزشی: شب گذشته در مراسمی با حضور حمید سجادی وزیر ورزش، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و تعدادی از مسئولین و ملی پوشان و در غیاب کارلوس کی‌روش از پیراهن تیم ملی رونمایی شد.

در فاصله ۱۲ روز مانده به جام جهانی قطر، سرانجام از کیت تیم ملی رونمایی شد. لباس اول تیم ملی همچون سال‌های گذشته سفید است. اما یک تفاوت با دفعات قبل دارد که گویا فیفا اجازه نداده که تصویر یوز که نمادی از حیات وحش ایران است روی پیراهن‌ها کار شود. به این ترتیب فقط نشانی از یوز به شکل نقطه یا خال روی آستین‌ها گذاشته شده که برخی بر این باور هستند که این خال‌ها نه تنها نماد یوز ایرانی نیست، بلکه ارزش زیبایی‌شناسی هم ندارد.

البته نکته مثبت لباس تیم ملی این است که طراحی و دوخت آن توسط تولیدی ایرانی مِروُج (به معنی مورچه) به مالکیت مجید ساعدی‌فر فیزیوتراپ اسبق تیم ملی فوتبال صورت گرفته و این تولیدی موفق شده که نظر مثبت فیفا را نیز بگیرد. گفتنی است در پیراهن ایران از پارچه‌هایی با تکنولوژی کول مکس است و نخ‌های به کار گرفته شده در لباس از آخرین نمونه‌های در بازار است. در قسمت‌های کناری لباس از پارچه‌های توری شکل استفاده شده که باعث می‌شود هوا جریان پیدا کند و بازیکنان در این خصوص راحت‌تر باشند.

لباس تیم ملی ایران
همانطور که می‌دانید تیم ملی ایران سه رنگ دارد سفید و قرمز و سبز که در سال‌های اخیر بیشتر رنگ‌های سفید و قرمز بر تن ملی پوشان بوده است. ولی در جشن رونمایی از پیراهن تیم ملی فقط از پیراهن سفید رنگ رونمایی شد در حالی که طبیعتا باید لباس قرمز رنگ هم نشان داده می‌شد، ولی مسئولین از آن حرفی نزدند و انتقاد‌ها به طراحی لباس هم باعث شد که لباس دوم تیم ملی از یاد‌ها برود.

رنگ رایج گروه دوم

در میان تیم‌های گروه دوم، دو تیم از کیت‌های تولیدی کمپانی نایکی استفاده خواهد کرد. تیم ملی انگلیس که طی سال‌های اخیر با نایکی همکاری می‌کند، در این دوره نیز با لباس‌های تولیدی این شرکت امریکایی به میدان خواهد رفت.

انگلیس که سال‌ها با لباس‌های خاص و منحصر به فرد آمبرو به میدان می‌رفت در این دوره با لباس‌هایی که نایکی طراحی کرده بازی می‌کند. لباس اول انگلیس سفید است و طرح پیراهن آن با رنگ‌هایی با تم آبی، زیبایی خاصی به آن بخشیده است؛ روشن‌تر شدن رنگ آبی استفاده شده در شورت، کیت امسال انگیس را متفاوت‌تر کرده است. لباس دوم این تیم نیز به رنگ قرمز و برخلاف لباس اول، یقه دار است و خطوط نازک سورمه‌ای هم در بخش‌هایی از آن دیده می‌شود.

ایران، چهارمین سفید گروه دوم

دومین تیمی که از لباس‌های نایکی در این گروه استفاده می‌کند، تیم ملی امریکا است. این کشور هم مثل انگلیس از سفید به عنوان رنگ پیراهن اول خود استفاده کرده است. طرح نایکی برای لباس اول امریکا خیلی خاص نیست و مشابه طرح‌هایی است که این کمپانی در سال ۲۰۲۲ برای بسیاری از لباس‌های خود در عرصه باشگاهی و ملی استفاده کرده است. لباس دوم امریکا به رنگ سورمه‌ای و با طراحی منحصربفرد، خیلی زیباتر از لباس اول این تیم است و به نظر می‌رسد که زمان بیشتری برای طراحی آن صرف شده است.

ایران، چهارمین سفید گروه دوم

دیگر حریف ایران در گروه دوم، ولز است. این تیم که به عنوان آخرین تیم، به گروه دوم اضافه شد، با لباس‌های تولید کمپانی آدیداس در جام جهانی قطر حاضر می‌شود. کمپانی مطرح آلمانی برای ولز از طرحی ساده و کلاسیک بهره گرفته که سه خط همیشگی را هم در آستین‌های خود دارد. طرح روی پیراهن قرمز و جنس پارچه آن، ولی در عین سادگی، زیبایی خاصی به آن داده است. در این لباس از رنگ‌های سفید، قرمز و سبز پرچم ولز بهره گرفته شده است. لباس دوم ولز هم طرحی مشابه لباس‌های منچستر در این فصل دارد و یقه آن طرحی مشابه یقه پیراهن شیاطین سرخ دارد و مثل طرح‌های جدید آدیداس، لوگوی روی آن، نوشته آدیداس را ندارد.

ایران، چهارمین سفید گروه دوم

***

در حالی که ۱۱ روز به جام جهانی مانده هنوز تکلیف اعزام خبرنگار‌ها به این تورنمت مهم جهانی مشخص نیست، ولی فدراسیون سخت به دنبال واگذاری بلیت‌های جام جهانی به تماشاگران است و حتی بلافاصله پس از رونمایی از کیت تیم ملی، لباس ایران به فروش گذاشته شد و عکس‌هایی از آن بیرون آمد.

برنامه دیدار‌های شاگردان کارلوس کی‌روش در جام جهانی قطر به شرح زیر است:

۳۰ آبان

انگلیس - ایران، ساعت ۱۶:۳۰، ورزشگاه بین المللی خلیفه

۴ آذر

ولز - ایران، ساعت ۱۳:۳۰، ورزشگاه احمد بن علی

۸ آذر

ایران - آمریکا، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه الثمامه

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور
امروز چهارشنبه ۰۵ شهريور