تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

افزایش مرده‌زایی درپی ابتلا به کووید

متخصصان اظهار داشتند که کووید-۱۹ عامل افزایش عوارض تهدیدکننده بارداری و مرده‌زایی است.

کد خبر: ۱۳۸۴۵۶
۱۵:۳۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱

افزایش مرده‌زایی درپی ابتلا به کووید

دیدارنیوز ـ آن‌ها با شناسایی ارتباط کووید-۱۹ با افزایش عوارض کشنده بارداری و مرده‌زایی، ابراز نگرانی کردند که این امر می‌تواند عامل بالا رفتن فشار خون باشد و جفت را از بین برد.

نتایج مطالعه‌ای که در ماه سپتامبر منتشر شد، نشان می‌دهد: اگر زنی به بیماری کووید حتی نوع خفیف آن مبتلا شود، ویروس می‌تواند به واکنش ایمنی جفت به سایر عفونت‌ها آسیب برساند و مرده‌زایی را به همراه داشته باشد.

همچنین کووید-۱۹ می‌تواند باعث ایجاد لخته‌های کوچک در عروق زنان باردار شود و آن‌ها را در معرض خطر بیماری فشار خون بالقوه به نام پره اکلامپسی قرار دهد.

پره اکلامپسی یک عارضه بارداری است که هر ساله منجر به مرگ ۷۰ هزار مادر و ۵۰۰ هزار جنین در سراسر جهان می‌شود و تعداد موارد این عارضه در طول همه گیری افزایش یافته است.

این بیماری تنها بخشی از مجموعه اطلاعاتی است که متخصصان در حال مطالعه بیشتر در مورد چگونگی تاثیر کووید بر بارداری هستند. به گفته کارشناسان، زنانی که در دوران بارداری به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده اند نیز با خطر مرده‌زایی روبرو هستند. اما واکسیناسیون می‌تواند به پیشگیری از این موارد کمک کند چرا که آمار‌ها نشان می‌دهد زنان واکسینه نشده در معرض خطر بالاتری از عوارض قرار دارند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، اوایل آغاز همه گیری، بسیاری بر این باور بودند که کووید روی جنین تاثیر نمی‌گذارد، زیرا تعداد کمی از نوزادان با این عفونت متولد می‌شوند. اما نتایج مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی زنان و زایمان، مشخص شد که کروناویروس به واکنش ایمنی جفت به عفونت‌های دیگر آسیب می‌زند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کووید19
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی