تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

آقای «رئیسی‌» ما را هم ببرید پیش خودتان!

سینا رحیم‌پور، سردبیر شبکه شرق در واکنش به اظهارات سید ابراهیم رئیسی در نشست خبری نوشت: راستش را بخواهید از دیروز خیلی دارم به این مسئله فکر می‌کنم که به آقای رئیسی نامه بنویسم و از او بخواهم مرا هم ببرد جایی که خودش زندگی می‌کند. واقعیت این است که آقای رئیسی در یک ایران زندگی می‌کند و ما مردم در یک ایران دیگر. در ایران آقای رئیسی کشور در بهترین حالت خودش از لحاظ مدیریت قرار دارد و حتی رکورد‌هایی هم در آن شکسته شده است. در ایران مردم، اما وضعیت نیازی به توصیف ندارد و داریم زندگی‌اش می‌کنیم.

کد خبر: ۱۳۶۴۴۹
۰۹:۲۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱

آقای «رئیسی‌» ما را هم ببرید پیش خودتان!

د‌یدارنیوز: نشست خبری روز گذشته (دوشنبه) سید ابراهیم رئیسی و اظهارات او درباره مسائل مختلف، واکنش‌هایی در پی داشته است.

سینا رحیم‌پور، سردبیر شبکه شرق نوشت: «راستش را بخواهید از دیروز خیلی دارم به این مسئله فکر می‌کنم که به آقای رئیسی نامه بنویسم و از او بخواهم مرا هم ببرد جایی که خودش زندگی می‌کند. دلم نمی‌خواست نشست خبری رئیس‌جمهور تمام شود و کاش آن‌قدر این نشست طول می‌کشید که حتی یک دقیقه بعد از نشست را به چشم نبینم! واقعیت این است که آقای رئیسی در یک ایران زندگی می‌کند و ما مردم در یک ایران دیگر. در ایران آقای رئیسی کشور در بهترین حالت خودش از لحاظ مدیریت قرار دارد و حتی رکورد‌هایی هم در آن شکسته شده است. در ایران مردم، اما وضعیت نیازی به توصیف ندارد و داریم زندگی‌اش می‌کنیم.

در زمان شوروی از یکی از مقامات دستگاه امنیت شوروی پرسیده بودند که چه عاملی باعث ناکامی ایده اداره کشور با سیستم کمونیستی شد. او پیش از اشاره به وضعیت اقتصادی کشور یا جنگ سرد طولانی با آمریکا و مسائل کلیدی دیگر، یک مسئله را به عنوان عامل اصلی عنوان کرد؛ «جور دیگر دیدن». لایه‌های پایین حزب برای اینکه موقعیت‌شان در حزب به خطر نیفتد، واقعیت موجود کشور را به مسئول بالاتر از خود انتقال نمی‌دادند. مسئول بالاتر نیز آب و تاب چیز‌هایی ر ا که از لایه پایین‌تر شنیده بود، بیشتر می‌کرد، چون او هم نمی‌خواست موقعیتش در حزب به خطر بیفتد. این چرخه تا بالاترین لایه حزب ادامه پیدا می‌کرد و چیزی که اتفاق می‌افتاد، یک نگاه غیرواقعی نسبت به وضعیت کشور در میان تصمیم گیران بود. پایان این مسیر هم که تاریخ روایت کرده و نیازی به بازگوکردن نیست.

واقعیت این است که فکر می‌کنم آقای رئیسی با یک اطلاعات غیرواقعی در مدیریت کشور روبه‌روست که باعث می‌شود از یک ایرانی صحبت کند که برای ما غریبه باشد. حتی مشاوران او برای بیان مشکلات دست‌به‌دامن همان ایده قبلی سایر رؤسای جمهور شده بودند. اینکه عامل نارسایی‌ها را «پیشینیان» نام‌گذاری کنیم. با این تفاوت که آقای رئیسی همه رؤسای قبل از خود را با یک آهنگ نواخت و بین هیچ‌کدام تفاوتی هم قائل نشد. غافل از اینکه خود آقای رئیسی بود که پیش‌تر گفته بود که «نباید مدام بگوییم دولت قبل» و نارسایی‌ها را به گردن رؤسای دولت‌های قبل بیندازیم و باید بگوییم خودمان برای اداره کشور چه در «چنته» داریم. در بدبینانه‌ترین حالت، به نظر می‌رسد مدیران دولت شما همه واقعیت‌های کشورداری را به شما نمی‌گویند. حالت خوش‌بینانه ماجرا هم این است که همه این اتفاقات در این کشور در حال رخ‌دادن است، منتها مردم در این کشور زندگی نمی‌کنند. لطفا یا مواردی را که در این نشست گفتید در ایران پیاده‌سازی کنید یا مردم را به کشوری که درباره آن گفتید، ببرید.»

منبع: شرق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی