تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس و سرمربی مقابل هم

بر سر آینده رونالدو در منچستریونایتد جنگ شده!

جوئل گلیزر، رئیس مشترک منچستریونایتد، با وجود تمایل کریستیانو رونالدو برای ترک باشگاه و رضایت اریک تن هاخ، با این خواسته مخالف است.

کد خبر: ۱۳۵۶۴۱
۱۶:۵۸ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

بر سر آینده رونالدو در منچستریونایتد جنگ شده

دیدارنیوز ـ بحران در منچستریونایتد سر آینده رونالدو به اوج رسیده و به وضوح شرایط این باشگاه را تحت تاثیر قرار داده است. اریک تن هاخ، سرمربی هلندی و جدید یونایتد، در روز‌های اخیر تغییر عقیده داده و رضایت خود برای فروش رونالدو را به مدیران باشگاه ابلاغ کرده، اما جو گلیزر تاکنون در برابر هرگونه تلاش این ستاره پرتغالی برای جدایی از منچستریونایتد مقاومت کرده و هیچ راه حلی برای فسخ قرارداد پیش روی رونالدو نگذاشته است.

پس از ناکامی یونایتد در راهیابی به لیگ قهرمانان اروپا، مدیران باشگاه کاهش ۲۵ درصدی دستمزد را برای همه بازیکنان در نظر گرفتند این تصمیم باعث خشم رونالدو و تلاش او برای جدایی از این تیم شد. در ادامه این بازیکن کل تور پیش فصل یونایتد را به دلیل مشکلات خانوادگی از دست داد و اخبار حاکی از آن است که جورجینا رودریگز، نامزد رونالدو نیز از زندگی در انگلیس رضایت نداشته و تمایل دارد تا خانواده اش به اسپانیا برگردند.

به نظر می‌رسد در روز‌های اخیر تلاشی هماهنگ برای تسریع در جدایی رونالدو در بحبوحه شروع فاجعه بار یونایتد در فصل جدید شکل گرفته است. فضاش تیم هنوز آنقدر مسموم است که دو روز قبل از شکست ۴-۰ در برنتفورد، درگیری در رختکن شروع شده و روز پنج شنبه شدت گرفته است. ژرژ مندس، مدیر برنامه رونالدو نیز در تابستان به دنبال راهی برای خروج موکل خود از اولدترافورد بوده، اما چلسی، بایرن مونیخ و اتلتیکو مادرید تمایلی به جذب این ستاره بزرگ نشان نداده اند.

رونالدو در فصل گذشته ۲۴ گل در ۳۸ بازی برای یونایتد به ثمر رساند، اما این درخشش نیز اثربخش نبود و او حالا تصور می‌کند بازگشت به یونایتد و ادامه بازی در این تیم برای بیهوده است. به هر حال جنگ داخلی در اولدترافورد شکل گرفته و به نظر اریک تن هاخ و برخی بازیکنان خواهان جدایی رونالدو هستند، اما جو گلیزر هنوز به این انتقال رضایت نداده است.

منبع: ورزش 3
برچسب ها: رونالدو
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها