تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان:

سامانه بارشی مونسون تاثیر محسوسی بر ذخایر سدهای خوزستان نداشته است

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: سامانه بارشی مانسون تاکنون روی حجم آب ورودی به مخازن سدهای خوزستان تغییر محسوسی نداشته است.

کد خبر: ۱۳۴۸۰۱
۱۸:۵۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

سامانه بارشی مونسون تاثیر محسوسی بر ذخایر سدهای خوزستان نداشته است

 

دیدارنیوز: به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان،"عباس صدریان فر"، با اشاره به تشکیل جلسات مدیریت سیلاب در این سازمان، افزود: بررسی آمار ثبت شده نشان می دهد از اولین روز فعالیت سامانه مانسون در خوزستان تاکنون، از نظر حجم ورودی به مخازن تغییر محسوسی روی نداده و عمدتا بارش ها، سبب فعال شدن مسیل ها و حوضه های میانی با حجم آبدهی محدود بوده است.

وی اضافه کرد: پس از پایان سامانه بارشی و خروج آن از استان گزارش کامل اثرگزاری بر ذخایر سدها ارائه خواهد شد.
صدریان فر همچنین با اشاره به هشدار سطح قرمز هواشناسی در تاریخ پنجم مرداد درباره ورود سامانه بارشی مانسونی به خوزستان و حوضه های آبریز منتهی به استان، گفت: ستاد مدیریت سیلاب سازمان آب و برق در سوم مرداد و در پی ابلاغ صورتجلسه ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی سیلاب شرکت مدیریت منابع آب ایران در سوم مرداد تشکیل شده است.

 

وی افزود: کارشناسان این سازمان پس از بازدید و بررسی مسیر تحت تاثیر سامانه و نیز پیش بینی  سیلاب با استفاده از مدلسازی و بررسی اثرات ناشی از آن در مسیل ها و رودخانه ها، با توجه به وسعت تحت پوشش سامانه بارشی از طریق تشکیل گروه های ویژه، تمامی نقاط بحرانی و مسیل ها در حوضه های آبریز و گلوگاه ها، تاسیسات، کارگاه های عمرانی، روستاهای مسیر و نقاط آسیب پذیر احتمالی را شناسایی و اقدامات لازم از منظر رفع موانع، اطلاع رسانی و هشدار مستقیم از طریق بنر و نیز اطلاع رسانی به فرمانداری ها صورت گرفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی