تیتر امروز

محمد فاضلی: مردم عقب عقب پای صندوق رای رفتند/ ایران ستیزی در آمریکا سود دارد/ ساختار دولت در ایران دچار زوال شده است
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک جامعه شناس:

محمد فاضلی: مردم عقب عقب پای صندوق رای رفتند/ ایران ستیزی در آمریکا سود دارد/ ساختار دولت در ایران دچار زوال شده است

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه های خود میزبان یکی از چهره های جنجالی دوران انتخابات ریاست جمهوری بود. محمد فاضلی در این گفت و گو حرف هایی تازه زد که می توانید ببینید و بخوانید.
شورای راهبری پزشکیان؛ سوابق علمی و اجرایی
گزارش تفصیلی دیدارنیوز؛ معرفی اعضای شورای راهبری تعیین وزرای دولت چهاردهم

شورای راهبری پزشکیان؛ سوابق علمی و اجرایی

شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم، شورایی است که برای انتخابات دقیق تر و حرفه‌ای‌ترِ وزرا کابینه مسعود پزشکیان و روسای سازمان‌های مهم دولتی، تشکیل شده است.

عوارض دیگر «کرونا» چیست؟

بر اساس تحقیقات جدید، افراد مبتلا به کرونای طولانی طیف وسیع تری از علائم از جمله ریزش مو و همچنین احساس خستگی، مشکلات تنفسی و مه مغزی را نسبت به آنچه پیش از این تصور می‌شد، تجربه می‌کنند.

کد خبر: ۱۳۴۳۰۷
۱۱:۵۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱

عوارض دیگر «کرونا» چیست؟

دیدارنیوز: کارشناسان در یک مطالعه جدید که نتایج آن در مجله Nature Medicine منتشر شد به برخی دیگر از پیامد‌های کووید طولانی پی بردند.

نتایج این مطالعه نشان داد: کووید طولانی ممکن است باعث ریزش مو، کاهش میل جنسی و همچنین مه‌مغزی شود.

بر اساس تحقیقات جدید افراد مبتلا به کووید طولانی طیف وسیع تری از علائم از جمله ریزش مو و همچنین احساس خستگی، مشکلات تنفسی و مه مغزی را نسبت به آنچه پیش از این تصور می‌شد، تجربه می‌کنند.

نتایج این بررسی حاکی از آن است: ۱۲ هفته پس از عفونت اولیه بیمارانی که سابقه ابتلا به کروناویروس را داشته‌اند در مقایسه با افرادی که سابقه ابتلا به کووید-۱۹ را نداشته‌اند، بیشتر احتمال داشت ۶۲ علامت را گزارش کنند.

همچنین در این بررسی به گروه‌های جمعیتی و الگو‌های رفتاری که به نظر نشان می‌دهد چه افرادی در معرض افزایش خطر ابتلا به کووید طولانی هستند از جمله زنان، جوانان، سیاه‌پوستان و سایر گروه‌های قومی اشاره شده است.

علاوه بر این، افراد دارای پیشینه اجتماعی-اقتصادی ضعیف، مصرف کنندگان سیگار، افراد دارای اضافه وزن یا چاق و همچنین افرادی که دارای طیف وسیعی از بیماری‌های زمینه‌ای بودند بیشتر با تداوم عوارض کووید طولانی مواجه بودند.

در این مطالعه متخصصان انگلیسی پرونده سلامت ۲.۴ میلیون نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. داده‌ها در فاصله ژانویه ۲۰۲۰ و آوریل ۲۰۲۱ از ۴۸۶ هزار و ۱۴۹ نفر با سابقه قبلی کووید-۱۹ و ۱.۹ میلیون نفر بدون نشانه‌ای از بیماری جمع آوری شد.

با بررسی بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان پیدا نکردند، متخصصان الگو‌هایی از علائم کووید طولانی را یافتند که در گروه علائم تنفسی، سلامت روان و مشکلات شناختی قرار داشتند و سپس طیف وسیع‌تری از علائم را مشاهده کردند که توسط بیمار گزارش شد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان دریافتند: شایع‌ترین علائم شامل از دست دادن حس بویایی، تنگی نفس، درد قفسه سینه و تب است. علائم دیگر شامل فراموشی، آپراکسی (ناتوانی در مهارت‌های حرکتی)، بی اختیاری روده، کاهش میل جنسی، توهم و ورم اندام بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی