تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...
سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.

پزشکیان: آموزش و درمان با «دستور» اجرایی نمی‌شود؛ مشکل مملکت نبود نگاه کارشناسی است

مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکل مملکت ما نبود نگاه کارشناسی و تخصصی است، گفت: آموزش و درمان با «دستور» اجرایی نمی‌شود.

کد خبر: ۱۳۲۲۰۹
۱۲:۴۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

پزشکیان: آموزش و درمان با «دستور» اجرایی نمی‌شود؛ مشکل مملکت نبود نگاه کارشناسی است

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که تا زمان درست نشدن مکانیزم‌های پرداخت، مشکلات حل نمی‌شود، گفت: آموزش و درمان را نمی‌توان با دستور اجرا کرد و به جایی رساند.

مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد دستگاه‌های مسوول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج گفت: تا زمانی که مکانیزم‌های پرداخت در سیستم بهداشت و درمان درست نشود نه مشکل چابهار حل می‌شود و نه با اضافه کردن تعداد نیرو‌های انسانی نمی‌توان مشکلی را حل کرد.

وی اضافه کرد: نمی‌شود به پزشک بگوییم در مناطق محروم با گرفتن ۱۰ یا ۱۵ میلیون در آنجا بمانید و بعد خودمان در سیستم‌های خصوصی باشیم؛ پولی که یک پزشک با انجام دادن یک عمل در یک بیمارستان خصوصی از بیمار می‌گیرد به اندازه سقف حقوقی است که مجلس شورای اسلامی برای اعضای هیات علمی در نظر گرفته است به عبارت دقیق‌تر سقف حقوقی که برای پرداخت یک پزشک در طول یک ماه تعیین کرده‌ایم به اندازه همان پول یک عملی است که در بیرون در یک بیمارستان خصوصی از یک بیمار می‌گیرند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که ۸۰ درصد خدمات بهداشتی درمانی را دولت می‌دهد، اضافه کرد: ما تجهیزات درست کرده و نیرو گرفته‌ایم، اما حاضر نیستیم پولی به نیروی انسانی بدهیم و فقط برایش سقف حقوق تعیین کرده و مازاد آن را پرداخت نمی‌کنیم.

پزشکیان ادامه داد: با این وضعیت کسی که در سیستم دولتی کار می‌کند دچار زحمت شده و کسی که خلاف می‌کند جری‌تر می‌شود، مشکل مملکت ما نبود نگاه کارشناسی و تخصصی است. نمونه آن را می‌توان در برنامه دیروز صداوسیما دید که در برنامه‌ای یک عضو از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی درباره پزشکان نظر می‌داد یا این‌که شورای عالی انقلاب فرهنگی علی‌رغم مخالفت کمیسیون و پزشکان دستور دیگری می‌دهد این را بدانید که آموزش و درمان را نمی‌توان با دستور اجرا کرد و به جایی رساند. باید مکانیزم‌ها را درست کرد.

این عضو کمیسیون بهداشت در پایان گفت: با این وضعیت بدانید پزشکانی که می‌خواهید تربیت کنید در کشور نمانده و به خارج می‌روند. وضعیت را درست کنید بهتر است نسخه درست برای حل مشکلات داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی